Interloper Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Na P3 to nie trzeba szaleństw wystarczy Volcano7 a dla wyglądu Zalman 3100GP wygląda zajebiście ale jeżeli komuś nie zależy na wyglądzie....Ale ja bym kupił Zalmana :P (Dla wyglądu i ciszy) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Ja polecam takiego Spire'a ma wkladke miedziana. Nie pamietam do konca nazwy ale koncowka HH :)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczy Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2002 A jakie są różnice pomiędzy V7 a V7+ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2002 duze sa roznice. Wejdz na strone producenta tam masz przedstawione oba coolerki sam zoabcz jak wielkie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Poszukaj na starym forum opisywalem to ostatnio. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczy Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Poszukaj na starym forum opisywalem to ostatnio.A pamietasz może jaki był topic? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duncan Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2002 A jakie są różnice pomiędzy V7 a V7+ Tutaj znajdziesz recenzję V7+ sam porównaj :) Generalnie to V7+ jest cały miedziany a nie tylko wkładka :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2002 http://dyskusje.pl/showthreaded.php?Cat=&B...page=&view=&sb= Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Interloper Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Volcano 7+ Ma wielki radiator w całości wykonany z miedzi, i regulator obrotów dzięki któremu sami możemy zmieniać prędkość zresztą to trzeba samemu zobaczyć bo cooler wygląda super. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczy Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Chyba zdecyduje sie na volcano6Cu+ lub V7 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Interloper, jaki Ty masz procesor 1800, 1800+, 1900, 1900+ :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Interloper Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Interloper, jaki Ty masz procesor 1800, 1800+, 1900, 1900+ :?:XP 1800 czyli 1533 (Gigabyte wykrywa jako 1540) i jest kręcony na 1600 przez FSB bo w odblokowywanie to nie mam ochoty sie bawić to co mam całkiem mi wystarcza do oglądania www i pogrywania w coś sorry mój bład źle to sformuowałem :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2002 hej a moze Titan TTC D4TB??? sam mam takiego jest OK obecnie D700@935 vcore 1,8 przy otwartej obudowie ma 39 C!!!! a test coolerak jest tu http://www.overclockers.prv.pl/titanttc_4tb.htm ale tam sa testy przy zamknietej obudowie PS. sam je robilem ;-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczy Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2002 A jakie są jego wyniki w stosunku do v6 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shim Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Arkua 628, 6228 polecam. ( www.arkua.com - reviewsy ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
L.Asten Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Arkua 628, 6228 polecam. ( www.arkua.com - reviewsy ) Testy, testami ale ja jeśli chciałbym kupować wolałbym znać opinie użytkowników. Używałeś tych kolerków? Jak się sprawują? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczy Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Testy, testami ale ja jeśli chciałbym kupować wolałbym znać opinie użytkowników. Używałeś tych kolerków? Jak się sprawują? Wiadomo że każdy zachwala swój produkt, jak one działają w rzeczywistosci? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczy Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2002 A co powiecie na temat standartowych coolerów intela do pIII Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2002 A co powiecie na temat standartowych coolerów intela do pIIISa dobre do standardowych taktowan tych prockow. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...