pajacyk Opublikowano 20 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2002 Jakie są najlepsze testy którymi można pomęczyć komputer po podniesieniu magistrali? Chodzi mi o taki program który obciąży procesor oraz twardziela tak żeby można było sprawdzić maksymalną temperaturę prcka no i żeby wyszły ewentualne błędy zapisu/odczytu przy zmienionej magistrali PCI Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 20 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2002 ja do "rozgrzewania" procka uzywam CPU Stability Test z wlaczona opcja Warming only TU go znajdziesz 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Den Opublikowano 23 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2002 Hot CPU Tester 2 Lite ten programik tez jest niezly, rozgrzewa proca tak fest i obciaza calego kompa. Wykrywa najmniejsze niestabilnosci. Wedlug mnie jest godzien polecenia, a znajdziesz go http://www.extremepc.pl/programy/cpu/hotcpu_pro.exe :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 24 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2002 Mozesz tesz sprobowac zapuscic CPURightMark 1,01 chyba Powinien byc TUTAJ Znajdziesz tam zreszta duzo innych ciekawych Markow i Benchmarkow 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJ Opublikowano 24 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2002 co do grzania proca to chyba nic nie przebije progsa ktorego ja mam jeszcze nie mialem takiego programu ktory by go przebil nazywa sie CPU Stress i jest dostepny w Windows 2000 Resource Kit na nim mialem najwieksze temp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J@ger Opublikowano 25 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2002 a dla dobra nauki możesz na nim postawic agenta United Devices i będa dwie pieczenia na jednym ogniu :)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
liechmaster Opublikowano 30 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2002 albo zapusc jakiegos cracka ,ktory korzysta z brute force (np fzc do lamania hasel zipa ,zrob jakiegos zipa z passem i go zaposc np zeby sprawdzal 10literowe hasla , zapuszczasz go z linii polecen i mozesz obserwowac temeraturke :D ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...