kulca Opublikowano 20 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2004 witam czy ktos moze mi powiedziec jak zrobic przejsciowke z PS2 na AT? i czy to bedze dzialac? dzieki :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bahor Opublikowano 20 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2004 najlepiej kup w sklepie (ja nawet mam taka jedna niepotrzebna :) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 21 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2004 ja mam 2 na zbyciu, nowa klawa chodziła na moim celku 333 AT i u dziewczyny na starym kompoie AT. to kosztuje z 10zł w sklepie a za 10 sprzedam 2 sztuki ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldwinc Opublikowano 21 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2004 Mini-DIN to DIN Keyboard This adapter will enable you to use a keyboard with a 6 pin Mini-DIN connector to a computer with a 5 pin DIN connector. (To the keyboard) (To the computer) 6 PIN MINI-DIN FEMALE (PS/2 STYLE) to the keyboard. 5 PIN DIN 180° (DIN41524) MALE to the computer. Mini-DIN DINShield Shield ShieldData 1 2Ground 3 4+5 VDC 4 5Clock 5 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulca Opublikowano 25 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2004 i wlasnie po to jest to forum, a nie do ofert zakupu (moge sobie isc kupic w sklepie) thx oldwinc za tak dobry opis, pozdrawiam :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...