turzol Opublikowano 20 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2004 Kiedys doradzilem kumplowi ww. cooler (sam go mam i sobie chwale :wink: ) i za moja namowa go kupil. Niestety nie spojrzal na www zalmana i okazalo sie, ze cooler jest niekompatybilny z jego mobo (GA-7n400 PRO) - "zawadza o komponenty" - tak mi powiedzial przez tel :wink: Teraz pytanko: Czy komus udalo sie zalozyc Zalmana CNPS7000 na tej mobo :?: Bardzo bym prosil tez o fotki tych modyfikacji, bo znajac zycie pojade go montowac do niego :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Outlander Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2004 w.g. zdjęcia na stronie Gigabyta to ta płyta niema otworów !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2004 w.g. zdjęcia na stronie Gigabyta to ta płyta niema otworów !!! Czyli nie wejdzie nawet na chama? :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Outlander Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Wiertarka i wejdzie :) PS: Pozwól że spytam poco mu niedziałająca płyta :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Wiertarka i wejdzie :) PS: Pozwól że spytam poco mu niedziałająca płyta :lol: He? Mozesz jasniej? a tak BTW to jaki cooler (klasy CNPS 7000) wejdze pod te mobo? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kapi32 Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2004 http://mcs.pc.pl/sklep.php?id=19 Może to pomoże Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Outlander Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Jak wywiercisz dziurki to zalek wejdzie ale niewiem poco skoro płyta nie będzie działać :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szulima Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2004 http://mcs.pc.pl/sklep.php?id=19 Może to pomoże nie pomoże, bo minimum miejsca (bodajże 2-3 cm) wokół socketa i tak jest potrzebne, a na Gigabayte 7N400 Pro zamiast wolnego miejsca jest zestaw kondensatorów (ciaśniutko, ciaśniutko) :( Żeby Ashrock za 160 zł miał otworki, a taki Gigabyte nie :cry: :cry: ( i w efekcie moja siostra chłodzi Palomino cichutkim CNPS7000A (30-40 stopni), a ja smażę sobie Bartona :/) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Winchester Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Osobiscie jestem mega zawiedziony, gdyz sam chce nabyc ta wlasnie plyte. Marzyl mi sie ten zalmanek, ale przeciez nie bede wybieral plyty pod chlodzenie :). Trzeba po prostu wybrac cos innego :(. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Dlatego ja nie bede kombinowal i kumpel postanowil sprzedac tego Zalmana (look at gielda :lol: ) i kupic TT Silentboost lub TT Volcano 12 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruii Opublikowano 2 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2004 Moze jeszcze Ci sie przyda: http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=44918&highlight= Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...