mechl!n Opublikowano 21 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2004 http://www.allegro.pl/show_user_auctions.p....php?uid=487584 Ale allegro sobie wkulnie na tych aukcjach :evil: . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 21 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2004 Wow. A moze sie zlozymy i zakupimy sobie 1000 cdromow lg???? mechl!n ty to zawsze cos znajdziesz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krootki Opublikowano 21 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2004 Nagrywarki DVD po 260 zł 8O Kurde nieźle można zarobić... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 21 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2004 pewnie ostatnio mozna było gdzieś przeczytac albo usłyszec cos w stylu "na drodze krajowej nr.. zaginoł tir wypełniony... :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piaskoon Opublikowano 21 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2004 :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapid_ Opublikowano 21 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2004 hehehe, ciekawe czy pochodza z legalnego zrodla? :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 21 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2004 Nagrywarki DVD po 260 zł 8O Kurde nieźle można zarobić... ja moge miec legalnie za 299zl LG... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arthi Opublikowano 21 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2004 ja moge miec legalnie za 299zl LG...moglbys jasniej, bo w twoim opisie nie widze nagrywarki, a za 300zl... mozesz zalatwic, plus ewentualnie cos dla ciebie? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 21 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2004 Nice, ale czy kolo czasem nie jest trochę teges?? Przyjmując, że towar jest legalnie otrzymany to nic do jego aukcji nie mam, ale jeśli przeciwnie... Jeśli zgarnął to z jakieś hurtowni, czy TIR'a to zamiast poczekać trochę, to wywalił na sprzedaż zapewne w kilka dni po ;) I to w ilośchach hurtowych, przecież sprzedając potrochu, po te nawet 10 sztuk by więcej zarobił kasy niż jednocześnie sprzedając 1000 sztuk CD/CD-RW, DVD ; ]]] Wiadomo, że jak jakiś TIR zaginie to ktoś chce się pozbyć towaru, więc wystawi go na aukcję, a więc zapewne policja bacznie obserwuje wszystkie podejrzane aukcje. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobiasz Opublikowano 21 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2004 wy to odrazu ze podejzane aukcje - albo z tira :) pewnie koles ze sklepu jakiegos wyniosl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R4DOS Opublikowano 21 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2004 jest juz taki topic http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=16483 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrOOve Opublikowano 21 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2004 Ciekawy jestem skad gosc ten co kupuje wszystkie te napedy ma tyle kasy :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 21 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2004 ntarzy to akurat gosciu nie ma duzo. Interesik sie kreci :> Ja mam co prawda 21 i pne sie w gore :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 21 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2004 wy to odrazu ze podejzane aukcje - albo z tira :) pewnie koles ze sklepu jakiegos wynioslno upchał pare tysiecy napedow pod pachy i po kieszeniach po czym wyszedł ze sklepu nie zwracajac niczyjyje uwagi :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 21 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2004 A w jakim sklepie leży 5000 napędów??? Hehehe, dlaczego allegro nie sprawdza takich rzeczy!! To nie musi być przekręt, ale podejrzane jest strasznie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam_M Opublikowano 21 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2004 kurde macie jakis namiar na tira .. zrubmy zasackas .. i wystawmy na alegro .. :) z oponami nieważne co w środku .. 20 tys czekolad .. jak bedzie damy termin 1 doba ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2004 ja moge miec legalnie za 299zl LG...moglbys jasniej, bo w twoim opisie nie widze nagrywarki, a za 300zl... mozesz zalatwic, plus ewentualnie cos dla ciebie? :D upss :( nie dopatrzylem i 300zl to cena netto :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krootki Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2004 ja moge miec legalnie za 299zl LG...moglbys jasniej, bo w twoim opisie nie widze nagrywarki, a za 300zl... mozesz zalatwic, plus ewentualnie cos dla ciebie? :D upss :( nie dopatrzylem i 300zl to cena netto :( Na pewno identyczne ?? (DVD+-R/+-RW/RAM) Ja nadal nie za bardzo wierzę w Twoją cenę... Jeśli bez RAM to ok. Jeden gościu licytujący te nagrywarki sprzedaje takie za 550 zł. PS Kurde, licytacja nieźle idzie - już 125.000 za DVD-RW ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2004 nagrywa plyty DVD-R/DVD+R z prędkością 4x (ok 5400 kb/s). Plyty DVD+RW rownież z prędkością 4x, Plyty DVD-RW z prędkością 2x taki jest opis tej nagrywarki....aha a firma nie LG tylko Lite-on. Sorry za wprowadzienie w błąd, zle spojrzalem :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2004 jest juz taki topichttp://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=16483 Sorry, ale widzisz w tym konkretnym przypadku coś śmiesznego? Ja nie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2004 ja moge miec legalnie za 299zl LG...moglbys jasniej, bo w twoim opisie nie widze nagrywarki, a za 300zl... mozesz zalatwic, plus ewentualnie cos dla ciebie? :D upss :( nie dopatrzylem i 300zl to cena netto :( Na pewno identyczne ?? (DVD+-R/+-RW/RAM) Ja nadal nie za bardzo wierzę w Twoją cenę... Jeśli bez RAM to ok. Jeden gościu licytujący te nagrywarki sprzedaje takie za 550 zł. PS Kurde, licytacja nieźle idzie - już 125.000 za DVD-RW ;) Juz 191000zl 8O 8O No ja bym to przebil ale nie mam drobnych... :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Ciekawe jak to będize z odbiorem....:>, przecież do tylu sztuk to niezłego tira trzeba mieć :D, chyba mu tego nie wyśle za pobraniem? :D Ale by poczta albo inna firma przewozowa zarobiła...:D. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Ciekawe czy gość sprzeda na aukcji- jeśli tak, to zabuli kosmiczną prowizję. Dzizus 8O ! Newet nie chce mi się liczyć. Ktoś mnie wyręczy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Ciekawe czy gość sprzeda na aukcji- jeśli tak, to zabuli kosmiczną prowizję. Dzizus 8O ! Newet nie chce mi się liczyć. Ktoś mnie wyręczy? oj duzo w kazdym razie fciól :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Z tego co wiem to jest 3% od wylicytowanej ceny, więc : 190100.00 x 3% = 5703zł, za wystawienei dał z 30gr bo zaczynał od 10zł, tu policzyłem "tylko" te 1000szt nagrywarek, ale ma tam jeszcze coś za 80k i pare drobiazgów... No cóż nieźle się allegro obłowi na takim kolesiu, więc się nie dziwie, że go nawet nie sprawdzą... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Proximo Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2004 pewnie koles poza aukcja sie dogada bo co to za interes placic ponad 5 tys prowizji tym zlodziejom :? ale tak ogolnie to aukcja wymiata na maxa chyba sobie zaraz zalicytuje :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2004 no nie wiem.... nap[isal, ze 260 zasztuke go urzadza, wiec przy 260 000 ceny koncowej zaplaci w sumie maxymalnie cos kolo 1400 pln Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuChyY Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Chyba nie myslicie ze jak ktos wygra taką aukcje to wpłaci mu 260 000 na konto i bedzie czekal na kuriera ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2004 oczywiscie ze nie, zwlaszcza ze koszt takiej wysylki bylby ogromny (1 przedmiot, to prawie kilogram, x 1000 ekhmmmm hardcore :> ) osoba, ktora dala jak do tej pory najwyzsza oferte jest z warszawy, sprzedajacy o ile pamietam chyba tez ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2004 no nie wiem.... nap[isal, ze 260 zasztuke go urzadza, wiec przy 260 000 ceny koncowej zaplaci w sumie maxymalnie cos kolo 1400 pln Niby czemu 1400? Przecież Allegro oprócz kasy za samo wystawienie pobiera 3% prowizji od końcowej ceny, więc: 260000 x 3% = 7800zł prowizji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...