Gość Opublikowano 22 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2002 zgadzam sie - jakie koperty ? nie dosc ze pacjenci zbiednieli to jeszcze sa przrkonani ze lekarz dostaje za opieke nad nimi pieniadze od kasy chorych wiec oni nie musza sie juz rewanzowac w zaden sposob -------------------------- jedno jest pewne ze mamy przewalone ......... :evil: :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 22 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2002 .... 7.Rząd lewica=prawica=samooborna=pis=..... itd to są ludzie z jednego klubu adroacji nic nie robią ... a co rozumiesz przez slowo prawica bo chyba nie solidarnosc (i pochodne) - IMO "nic" co ma pochodzenie zwiazkowe nie bedzie prawicowe... PS zeby ktos nie myslal ze chodzi mi o partie faszystowskie - te IMO tez nie sa prawicowe tylko lewicowe (jak sama nazwa wskazuje narodowy-socjalizm) tyko ze nie chca "zniszczyc" burzujow i kulakow a osoby innej narodowosci, innego pochodzenia... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kielkac Opublikowano 22 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2002 3.ZUS nie ma forsy na przyszłe emerytury bo pieniądze przejada na teraźniejsze potrzeby czytaj: buduje sobie palace ze zlota, gdzie przyjmuje petentow... nie zgodze się z Tobą moja Mama pracuje w ZUS-ie,jest kierownikiem działu zasiłków i nawet długopisów nie dostaje,remont to mieli ho,ho,ho albo jeszcze dawniej,okna ciekną,wykładzina na podłodze jest dziurawa,max pc jaki mają to serwer na 2 x p2 233mhz więc nie są to pałace ze złota Głogów ma ok.80 tys mieszkańców... przepraszam, uogolnilem. zreszta w mojej miescinie tez nie jest w zusie jakos specjalnie super, ale np. w SEKRETARIACIE stoi komputer z 19" monitorem nokii... wiec chyba glodem nie przymieraja... a widziales budynek ZUSu w Jeleniej Gorze ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doctor Opublikowano 22 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2002 Napisałem wyraźnie że ZUS przejada pieniądze które powinny leżeć na kontach na przyszłe emerytury dlatego że na JEDNEGO EMERYTA RENCISTE PRZYPADA 2 PRACUJĄCYCH np tych 2 co zarbiają po ok 1500 zl w najlepszym przypadku <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> 300 na jedną rente a na przyszłość nie ma forsy a ci pracujący jak mają rodziny utżymać .A to że źle gospodarują forsą to nic na to nie poradzicie a co do za robkuw w polsce to niektórzy zarabiją straszne pieniądze a większość minimum. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...