MI4 Opublikowano 21 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2004 Ostatnio zakupiłem myszkę optyczno-radiową A4techa Mysz Navigator Opto-Radio 518 (RP-680). Podłączyłem ja do USB. Jednak po wyłaczeniu kompa mysz nie gasnie (tzn. narpiew światło jest jane, potem jezeli nic nie ruszam troche przygasa i zaczyna migać - i tak jest cały czas). Co zrobic żeby mysz automatycznie gasła wraz z wyłaczeniem kompa????? Mysz jest podłączona pod USB lae tak samo sie dzieje jak jest podłączona pod PS2. mój sprzęt: PVI2.6, Abit IC7 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 21 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2004 moj samsung optyczny tez nie gasnie jak wylacze kompa...mojemu kumplowi co ma logitecha optycznego takze nie...mysle ze ten typ tak ma :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MI4 Opublikowano 21 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2004 ale co z bateriami? przecież przez to bedą szybciej padać - to troche bez sensu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michasiek Opublikowano 21 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2004 spróbuj znaleźć pozytywną stronę problemu - możesz ją wykorzystać jako lampkę nocną :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 21 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2004 ja sie oto aqrat nie martwie...mam mysz zasilana z kompa :) a zamiast zwyklych baterii mozesz qpic akumulatorki + ladowarka, ale to troche wiekszy wydatek... :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piaskoon Opublikowano 21 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2004 Nie będą się zużywać od tego ani więcej ani mniej;). Jak masz dobre akkumulatorki to i tak tydzień pochodzą ;) Tak już musi być, nie walcz z tym. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nessay Opublikowano 21 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2004 nie kumam, to mysz radiowa a nie na usb! na usb podlanczasz radio i ono tylko nadaje fale wiec nie ma nic wspolnego z wylaczaniem myszki. myszli radiowe maja akumulatorki oraz kabel zasilajacy (te myszki sie laduje) wiec nie widze problemu. zadna mysz radiowa sie nie wylacza )chyba, ze przyciskiem) pozatym myszy radiowe wchodza w stan czuwania i traca mniej energi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MI4 Opublikowano 21 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2004 Masz rację Nessay. Nic dodać nic ująć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukiqq Opublikowano 21 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2004 Ludzie, ehh widze iz jestem zobowiazany wam pomoc. Wiec tak, prawie na kazdej plycie glownej jest taka piekna zworka, ktora odpowiada za wysylanie napiecia na porty takie jak USB i PS2 podczas gdy komputer jest wylaczony. Poszukajcie tego a przekonacie sie, ze jednak da sie wylaczyc te myszki :D. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PL4Y3R-PL Opublikowano 21 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2004 moja nie swieci po wylaczeniu kompa :) szkoda bo tak ladnie pizga po oczach :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MI4 Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Ludzie, ehh widze iz jestem zobowiazany wam pomoc. Wiec tak, prawie na kazdej plycie glownej jest taka piekna zworka, ktora odpowiada za wysylanie napiecia na porty takie jak USB i PS2 podczas gdy komputer jest wylaczony. Poszukajcie tego a przekonacie sie, ze jednak da sie wylaczyc te myszki Nawet w przypadku myszy radiowej zmiana ustawienia zworki spowoduje iż po wyłączeniu kompa mysz zgasnie??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Ludzie, ehh widze iz jestem zobowiazany wam pomoc. Wiec tak, prawie na kazdej plycie glownej jest taka piekna zworka, ktora odpowiada za wysylanie napiecia na porty takie jak USB i PS2 podczas gdy komputer jest wylaczony. Poszukajcie tego a przekonacie sie, ze jednak da sie wylaczyc te myszki Nawet w przypadku myszy radiowej zmiana ustawienia zworki spowoduje iż po wyłączeniu kompa mysz zgasnie??? A jak wypniesz nadajnik z USB to dalej świeci? :lol: Jak tak to może kupiłeś latarkę w kiosku ruchu :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MI4 Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Jak tak to może kupiłeś latarkę w kiosku ruchu takiś dowciapny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
finalcell Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2004 mx700 wyłącza sie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piaskoon Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2004 A jak wypniesz nadajnik z USB to dalej świeci? :lol: Jak tak to może kupiłeś latarkę w kiosku ruchu :lol: Nie masz racji :o Świeci nawet jak ją wywieziesz do lasu. A gdy ją przesuniesz po jakiejś powierzchni to zacznie działać tak jakby obok stał komp z nadajnikiem. Przy czym nadajnik może być odłączony od USB :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rocky Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2004 mx700 wyłącza sieSam mam MX700, Wcale sie nie wylacza, miga caly czas krotkimi sygnalami. Dopiero jak wlozysz myszke na "statek matke" :D, czerwone swiatelko gasnie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...