przem_ Opublikowano 21 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2004 jak odleic radiator od czypsetu na plycie glownej czy jest jakis sposob?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adasi Opublikowano 21 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2004 Użyj tego przycisku a znajdziesz. Było 123 456 razy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 21 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2004 Użyj tego przycisku a znajdziesz. Było 123 456 razy... Adasi wiesz o tym , ze wlasnie zlamales regulamin ? " Niedozwolone jest umieszczanie postów o treści "Było!", "Szukaj!" bez podania pytającemu dokładniejszych wskazówek (np. linka do tematu, w którym dane zagadnienie było omawiane, lub haseł pomocnych przy korzystaniu z wyszukiwarki forum/internetowej). ;) Przem => Radiator jest zazwyczaj dosc mocno przyklejony , najlepszym sposobem na jego sciagniecie jest "obkrecanie " go raz w lewo raz prawo az klej popusci . Jesli czujesz za duzy opor mozesz wrzucic mobo do lodowki na pare minut , po tym radiator powinien juz spokojnie zejsc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adasi Opublikowano 21 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2004 HeatFighter - o kurde faktycznie, jeszcze bana dostane :P Po prostu ten topic jest tak popularny ze bez trudu sie go znajdzie w wyszukiwarce bo był xxx razy... Ale no dobra przyznaje sie... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 21 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2004 HeatFighter - o kurde faktycznie, jeszcze bana dostane :P Po prostu ten topic jest tak popularny ze bez trudu sie go znajdzie w wyszukiwarce bo był xxx razy... Ale no dobra przyznaje sie... :) Mam nadzieje , ze nie masz mi tego za zle :D :D Ostatni mam wene tworcza i wszystkich nawracam :D To po przeczytaniu tego topicu http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=68031 :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garfield^ Opublikowano 21 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2004 ja dodam coś od siebie, jeśli już gad (czyt. radiator) siedzi na tyle mocno, że musisz skożystać z niekonwencionalnych pomysłów ala lodówka to polecam suszrake do włosów, jest łatwiej, szybciej, bezpieczniej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...