Elpawlakos Opublikowano 23 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2004 Miałem to samo, procek poszedł do serwisu (komputronik rlz) i dostałem nowego, zablokowanego. Swoją droga nie działał źle, może go sobie zostaw.. ja mam ciekawostke odnosnie komputronika. wczoraj akurat bylem kupic nowa plyte i koles demonstrowal jakas obudowe i przez przypadek srobka wpadla mu do zasilacza ktorej nie mogl wyciagnac.po czym stwierdzil ze odesle ja do serwisu :D:D boshe ci experci. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zytek Opublikowano 23 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2004 no wiesz, rozkręcając zasilacz naruszyłby pewnie plombę więc nie miał wyjścia ;] najważniejsze, że można im oddawać na gwarę prawie wszystko ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurorog Opublikowano 25 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2004 procek przyjeli... za 2 tygodnie mam sie zglosic po nowy(pewnie z zablokowanym mnoznikiem) :( i komp idzie w odstawke na ten czas:( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...