Kaeres Opublikowano 21 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2004 Z kazdym outlookiem moge sobie poradzic z tym zadaniem ale w tej wersji totalnie mnie zaskoczylo, ze opcji wlaczania i wylaczania podgladu wiadomosci (czyli osobne okienko z zawartoscia maila) nie ma w menu widok-->uklad-->pokaz okienku podgladu. Probowalem poprzez dostosowanie paska narzedzi. Jest tam taka ikonka autopodglad ale gdy ja uruchamiamy to nie dosc, ze nie znika onko podgladu (to na dole) to na dodatek uruchamia sie autopodglad wiadomosci w tym gornym oknie (tam gdzie powinny byc same tytuly). Jak to ustawic aby nie bylo podgladu wiadomosci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 21 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2004 Mam niedawno zainstalowany pakiet Office'a 2002 SP3. Nie robiłem żadnych kombinacji na menu. Pozycja Widok w menu powinna po instalacji wyglądać tak: ------------------------- Widok bieżący=> ------------------------- Przejdź do=> ------------------------- Pasek Outlook Lista Folderów ------------------------- Okienko podglądu Autopodgląd Rozwiń/Zwiń grupy=> ------------------------- Okno przypomnień ------------------------- Paski narzędzi=> Pasek stanu ------------------------- Być może udało Ci się wyczesać ikonkę Okno podglądu z menu Widok i stąd ten problem. Prawy klik na menu->Dostosuj->Polecenia->Widok, znajdź Okno podglądu i przciągnij ikonkę do menu Widok. Musisz być ustawiny na którymś z folderów np. Skrzynka odbiorcza, aby menu Widok wyglądało tak, jak pokazuje schemat wyżej. Włączenie i wyłączenie okienka podglądu wykonuje się odrębnie dla każdego folderu. Nie ma możliwości zastosowania ustawień globalnych dla wszystkich folderów z automatu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 21 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2004 To nie jest w moim kompie na szczescie. Ja znalazlem w menu dostosuj polecenie autopodglad. Moze przeoczylem Okno podgladu. Sprawdze jutro. Dzieki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...