TanneR Opublikowano 18 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2002 Toruńczycy błagam was podajcie mi namiary jakiegoś miejsca w naszym mieście gdzie można kupić coolery Titan Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaka Opublikowano 18 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2002 ja kiedys kupilem we....... frytonie ale teraz jakos w ofercie nie maja :roll: ale beda chyba w pro bicie bo oni lubia miec tam rozne takie <span style="color:red;">[ciach!]</span>lki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TanneR Opublikowano 18 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2002 ja kiedys kupilem we....... frytonie ale teraz jakos w ofercie nie maja :roll: ale beda chyba w pro bicie bo oni lubia miec tam rozne takie <span style="color:red;">[ciach!]</span>lki 8O A gdzie to być ??? 8O (ten sklep) :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaka Opublikowano 18 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2002 na rogu Broniewskiego i Sienkiewicza ale nie jestem pewien czy tam maja :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Memphis Opublikowano 18 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2002 Nie jestem pewien, ale chyba w "PC Bit". To jest obok Resturacji "Herbowej", na Kościuszki. Schodkami na dól. Tam był kiedys "Warex". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TanneR Opublikowano 18 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2002 Nie jestem pewien, ale chyba w "PC Bit". To jest obok Resturacji "Herbowej", na Kościuszki. Schodkami na dól. Tam był kiedys "Warex". THX fo all. A cha tak na marginasie nigdy nie kupujcie niczego w Warexie :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaka Opublikowano 18 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2002 to to juz wiem aaa i jeszcze cos na marginesie 8) stary mojego kumpla ma warex :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...