rcube Opublikowano 23 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2004 Dla Creative od niepamietnych jush czasow (gf4 ;) ) robi MSI ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aligathor Opublikowano 23 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2004 To by się mogło zgadzać,bo nawet ten FX bardzo mi na MSI wygląda(coolerek na GPU) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojwar Opublikowano 23 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2004 Z taktowania niby wynika , ze to ultraII , w calej sieci szukalem i nie znalazlem nic na temat FX5600UltraII od creativa . Nie jestem pewien czy Creative wogole takie karty robil ? Bo z tego co pamietam to byl taki okres , ze creative zaprzestal produkcji grafik i chyba dopiero teraz znowu rozpoczal ? (poprawcie mnie jak sie myle) EDIT: a najprosciej by bylo jakby alighator sciagnal radiator i zobaczyl jakie ma gpu :D Creative od jakichś dobrych 3-4 lat nie produkuje kart graf. To co się ukazuje jako creative, to karty MSI z nalepką creative na wentylku i w innym opakowaniu, a reszta to jest dokładnie to samo Dziwne jest to, iz creative kosztuje mniej niz msi 8O tak bylo z 4ti4200 (roznica na korzysc creative okolo 100 zl) i tak jest tym razem. Link do testu tej karty podalem na poprzedniej stronie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aligathor Opublikowano 24 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2004 Czyli na 99% jest to ultra 2(przez MSI zwana new ultra) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojwar Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Przyszła odpowiedź z ESC WW> jakie ma taktowania (rdzeń i pamięć) ? Witam, 400/800mhz a więc jest to Ultra II Panowie - nic tylko kupować ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pavełek Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2004 No to masakrycznie dobra nowina 8) ciekawe jak sie kręci... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość robot Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2004 ja za takie sama kase (a nawet mniejsza bo 500zl ) mialem radka 9500@pro , z najnowsza revisja chipsetu - spokojnie kreci sie rdzen na 400 . wiec az taka super atrakcja to ta oferta nie jest . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pavełek Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Ale gdy przypuścimy że nia ma R9500... popatrz teraz jak wygląda ta sprawa. :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Gdańsk Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2004 jakie wyniki uzyskuje ultra 2 ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aligathor Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2004 http://www.hexus.net/content/reviews/revie...XJsX3BhZ2U9Mg== A jakie my otrzymaliśmy wyniki i na jakim sprzęcie napisałem na samym początku. Acha jeszcze jedno pamięc poszła nam na 900 a rdzeń dopiłowalismy do 450.Niestety kiedy chciałem dalej kręcić mój kolega zaczął kręcić głową:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aligathor Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Jeszcze jedno nie byłem w ESC bo nie miałem czasu,ale jestem prawie przekonany,że kośći są 2,2ns(prawie) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pavełek Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Moja ma pamieci jak już po raz którys mówie 2.5ns i chodzą już na 925 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aligathor Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2004 To miło,że tak dały się wywindować po Gainwardzie można się zawsze spodziewać max.zaangażowania.Uważaj tylko,żeby zbyt szybko się nie zmęczyły:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukecz Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Szybkie pytanko: Czy oplaca sie kupic za 300zl karte Radeon 9600??(niestety nie wiem jakiej firmy jeszcze) Wiem ze karta nie najwyzszych lotow ale w tej cenie moze bylaby dobra? Oczywiscie wezme ja pod warunkiem ze nie bedzie SE i szyna pamieci bedzie 128-bitowa (tego tez jeszcze nie wiem). Co sadzicie? Aha no i czy zasilka JNC 300W nie bedzie miala problemu z tym? Z gory dzieki za odpowiedzi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yasiu22 Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Jeśli nie jest SE to mozesz brać Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Szybkie pytanko: Czy oplaca sie kupic za 300zl karte Radeon 9600??(niestety nie wiem jakiej firmy jeszcze) Wiem ze karta nie najwyzszych lotow ale w tej cenie moze bylaby dobra? Oczywiscie wezme ja pod warunkiem ze nie bedzie SE i szyna pamieci bedzie 128-bitowa (tego tez jeszcze nie wiem). Co sadzicie? Aha no i czy zasilka JNC 300W nie bedzie miala problemu z tym? Z gory dzieki za odpowiedzi. Jesli nie SE to bierz od razu :) Zasilka wytrzyma . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fokhuz Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Ciekawe gdzie dostaniesz r9600nonse za 300zl.? 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Ciekawe gdzie dostaniesz r9600nonse za 300zl.? 8) No ja mysle , ze kolo jego domu przejzdza codziennie TIR z dostawa do sklepow komputerowych i pewnie dzisiaj wykopal taka wielka dziure... I jak TIR na nia nadzieje to radek wypadnie z transportu i on ja przypadkiem znajdzie :D :lol: A , ze TIR bardzo szybko przejedzie to nie zdazy go biedak dogonic , zeby oodac karte :D Proponuje troche poszerzyc dziure na polnoc to moze jakis modowalny 9800SE na Pro wypadnie :D 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fokhuz Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Mozna bys wykopal jakis wiekszy dolek zeby i nam sie cos dostalo? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukecz Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Ciekawe gdzie dostaniesz r9600nonse za 300zl?Kolega kolegi chce sprzedac 8) (tylko boje sie ze bedzie to SE,wtedy nie biore). R9600 ma taktowania pamieci 400Mhz, a jakie sa zazwyczaj czasy dostepu do pamieci w tych kartach(nie pro,xt)? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yasiu22 Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2004 4ns to standard ale trafiaja sie też 5ns :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pavełek Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Ja miałem Sapphire R9600 i miał 5ns pamiatki :? ale krecił sie na 445/530 wiec nie było źle... w 03 miałem na nim ~3400 pkt :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam_M Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2004 kurde widze wadzicie sie juz 3 strony .. mozna zapytac tak z czystej ciekawosci do jakich wnioskow doszliscie z tą kartą za 520 zeta ;] 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pavełek Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Kupować... FX5600U rev II :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yasiu22 Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2004 kurde widze wadzicie sie juz 3 strony .. mozna zapytac tak z czystej ciekawosci do jakich wnioskow doszliscie z tą kartą za 520 zeta ;] 8ONie chciał byś wiedziec 8) :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojwar Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2004 kurde widze wadzicie sie juz 3 strony .. mozna zapytac tak z czystej ciekawosci do jakich wnioskow doszliscie z tą kartą za 520 zeta ;] 8O WW> Przyszła odpowiedź z ESC WW> jakie ma taktowania (rdzeń i pamięć) ? Witam, 400/800mhz a więc jest to Ultra II Panowie - nic tylko kupować ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hajmon3 Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2004 chyba sama Nvidia nie spodziewala sie takiego popytu na FX5600 Ultra :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrtnt Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2004 ja za takie sama kase (a nawet mniejsza bo 500zl ) mialem radka 9500@pro , z najnowsza revisja chipsetu - spokojnie kreci sie rdzen na 400 . wiec az taka super atrakcja to ta oferta nie jest . I co się z nią stało? :lol: :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aligathor Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2004 ESC sam coś połapał z tą kartą bo cena ruszyła do góry. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pavełek Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Aktualnie stoi 549zł 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...