gigabajt Opublikowano 21 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2004 czesc mam drukarke EPSON STYLUS COLOR króra źle dziala.Jak drukuje to tekst jest do ****. neiwiem czemu ale sa dostepy w wyracach, po literak typowo polskich łąćżźóść np wyraz książka tak jest wydrukowany : ksią ż ka .Wiecie jak ustawic zeby normalnie drukowalo???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 21 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2004 troche malo info. ale moj stylus 680 sie buntowal na sterownikach standardowych z WXP musialem dociagnac ze strony epsona ich sterowniki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gigabajt Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2004 stery mam ze strony epsona ,jakich jesce chcesz informacji?? to chyba problem worda bo w notatniku wszystko jest ok.Wieci jak to ustawic??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2004 a probowales instalowac stery z plytki windowsa ? Bo ja mialem taki problem jak instalowalem wlasnie oficjalne HP , jak zainstalowalem te z plytki XP problem zanikl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gigabajt Opublikowano 23 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2004 jest lepiej juz ie robi takich odstepów ,ale w górnym rogu sa jakieś literki .zmieniaja sie jak zmienie sterownik ,da sie je jakoś wylaczyc? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...