lopik_ Opublikowano 21 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2004 Przeinstalowałem xp-eka no i oczywiście poinstalowałem różne progsy i jak chce sie połączyć z netem to wyskakuje mi taki komunikat (scren) i nie da sie za chiny połączyć pomaga jedynie restart kompa nigdy wcześniej tego nie miałem może wiecie od czego to zależy ???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 23 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2004 Mam czasami to samo. Dzieje sie tak u mnie jak za szybko probuje sie podlaczyc z modemem po starcie systemu. Lekarstwem na to nie koniecznie jest restart. Wystarczy wyjac wtyczke USB z modemu i wlozyc z powrotem. Za kilka sekund modem sie "zaloguje" i bedziesz sie mogl podlaczyc z neo Szczerze powiem ze tez mnie to wkurza ale co zrobisz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walker3d Opublikowano 23 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2004 Ja miałem problem z 619 -tka tylko i wyłącznie jak miałem zainstlowany syf od TeleWroga , od kiedy skonfigrowałem połaczenie przez Dial-UP problem zniknął . :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lopik_ Opublikowano 23 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2004 ja to mam od jakiegoś tygodnia wcześniej tego nie było a mam neo już 5 miesięcy PS. Byle do 1 maja będzie 640 kb/s i bez VAT-u :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziobak Opublikowano 23 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2004 Nie wiem co to może być, ale polecę ci stronkę www.neostrada.info - zapodaj posta na forum a może ci pomogą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lopik_ Opublikowano 23 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2004 Nie wiem co to może być, ale polecę ci stronkę www.neostrada.info - zapodaj posta na forum a może ci pomogą.thx ale już to zrobiłem i nikt nie odpowiedział :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matee Opublikowano 25 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2004 a moze poprostu wybierasz polaczenie zanim soft sagema sie gra? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...