Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Witam grono overclockerow

Mam drobny problem otoz po podniesieniu fsb na 112 mam czeste wyjscia z gry na pulpit windy. Czym jest to spowodowane moze ktos wie . Temp procka podczas grania 49 stopni, wiec mysle ze to nie to . Moze to przez pamiec mam na 2 CL , albo AGP = wysoka magistrala ? Reszta jest OK czyli ogolnie dzialanie kompa.

zmiana CL na pamieciach nie pomogla , ale obnizene fsb pomoglo (jak w podpisie) , oczywiscie wraz ze wzrostem fsb leci w gore agp moze to jest ? ...podniesienie napiecia na agp moze pomoc ?

Kto wie gdzie moze byc problem (raczej z czym) i jak go rozwiazac . Jestem otwarty na Wasze sugestie i propozycje.

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

byc moze to od za wysokiego taktowania AGP

nic innego narazie nie przychodzi mi do glowy

sproboj tymczasowo uruchomic karte w trybie AGP 2x

o ile teraz chodzi na 4x , jak nie bedzie wywalalo to masz winowajce

MOZE CHLODZENIE KARTY GRAFICZNEJ COS NIE TAK ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam grono overclockerow

Mam drobny problem otoz po podniesieniu fsb na 112 mam czeste wyjscia z gry na pulpit windy. Czym jest to spowodowane moze ktos wie . Temp procka podczas grania 49 stopni, wiec mysle ze to nie to . Moze to przez pamiec mam na 2 CL , albo AGP = wysoka magistrala ? Reszta jest OK czyli ogolnie dzialanie kompa.

zmiana CL na pamieciach nie pomogla , ale obnizene fsb pomoglo (jak w podpisie) , oczywiscie wraz ze wzrostem fsb leci w gore agp  moze to jest ? ...podniesienie napiecia na agp moze pomoc ? 

Kto wie gdzie moze byc problem (raczej z czym) i jak go rozwiazac . Jestem otwarty na Wasze sugestie i propozycje.

Pozdrawiam

zmien w biosie ustawienie na 2,5 cl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...