<PiteR> Opublikowano 21 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2004 Siemano, nie długo będe robił obudowe całą z plexi, i wlasnie tutaj mam pytanko: jaki kształt??? :? Dajcie jakies projekty kształtu budy, ja myślełem coś podobnego do Desktopa czy jak to się tam pisze :wink: I jak ktoś już ma obudowe z plexi i sam robobił to niech napisze na co uważać, co jepiej zrobić, jak złonczyć, itp. Bo nie chce spieprzyć czegoś przy budowie :wink: :lol: Z góry dzięki za odpiski 8) Pozdro! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 21 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2004 Uzyj WYSZUKIWARKI tam tematow jest od groma slowa kluczowe: pleksi pleksa plexi itp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2004 Jaki kształt? No chyba najlepiej prostopadłościan, ale jak jesteś ambitny to może kulisty... :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Cóż mogę rzec - http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=69471 :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2004 nie pytaj sie o takie rzeczy :P zrob cos ze swoim pomyslem i niepowtarzalnego :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...