pinkey Opublikowano 21 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2004 big problem co zrobic jak na ekranie telewizora film idzie oki ale nie ma napisów sprawdzałem to na radku 9700 i 9800 pro mam zainstalowane ostatnie omegi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frstjob Opublikowano 21 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2004 big problem co zrobic jak na ekranie telewizora film idzie oki ale nie ma napisów sprawdzałem to na radku 9700 i 9800 pro mam zainstalowane ostatnie omegi Ściągnij DivXG400 i w czcionkach do napisów włącz środkowoeuropejski (z tego co pamiętam) żeby mieć obsługę polskich lier. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PL4Y3R-PL Opublikowano 21 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2004 przelacz w ekranach tv na glowny a monitor na klona i juz :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2004 mi nawet na środkowoeuropejskim polskich nie wyświetlał, muszę w notatniku zamieniać wszystkie ę na e, ą na a itp żeby szlaczkow nie pisał :( acha, kodek G400 jest potrzebny przy trybie teatralnym, na zwykłym miałem normalnie napisy ale monit był zajęty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wawelski Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2004 mi nawet na środkowoeuropejskim polskich nie wyświetlał, Działa bez problemu. Chyba, że wybrałeś czcionkę bez polskich znaków. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2004 próbowałem różne czcionki ale nie miałem do wyboru żadnej CE, same nazwy "arial", "times new roman" itp. te czcionki skąd G400 bierze ?? z systemu czy sam w sobie ma ?? bo może ściągnąłem jakąś beta wersję ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2004 próbowałem różne czcionki ale nie miałem do wyboru żadnej CE, same nazwy "arial", "times new roman" itp. te czcionki skąd G400 bierze ?? z systemu czy sam w sobie ma ?? bo może ściągnąłem jakąś beta wersję ?? :wink: Zmieniasz w opcjach DivXG400 - dla czccionki ustawiasz kodowanie Central Europe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2004 już jest ok choć to ustawienie jużtestowałem : prawym na ikonkę DivXG400, wąłściwośco g400, font, testowałem obie opcje : bałtycki i europa środkowa, nagle ruszyło. ale już jest wporzo, dzięki za pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...