Gość Opublikowano 21 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2004 Witam, Dzisiaj znowu maly przelom, szczegolnie w 5 linku :) Ranking Ranking wg aktywnosci Statystyki ogólne Tweak Ranking teamów w Polsce Tweak vs Barwkomp Rywalizacje: The B Team vs Fido, Chaos & co. A[tlon] TEAM & ARAGORN vs Bydgoszcz Team A[tlon] TEAM & ARAGORN vs TwiN & Jonathan & Stranger A[tlon] TEAM & ARAGORN vs masash&przyjaciele Wykres konkursowy: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 21 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2004 Nie no pedzimy jak szaleni :lol: Teraz niech Barwkomp nadrabia :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 21 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2004 Jonathan: podoba mi sie jak szybko "kleisz" :)) (te topici of coz) :))) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2004 kurcze tylko 10 WU i bedziemy sie lapac na konkurs ;] oglolnie przestawiebnie machiny wojennej z UD na seti przebieglo szybko i prawie bezbolesnie ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Nie no pedzimy jak szaleni :lol: Teraz niech Barwkomp nadrabia :wink: teraz ma NIE nadrabiac :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiderman6666 Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Nie no pedzimy jak szaleni :lol: Teraz niech Barwkomp nadrabia :wink: teraz ma NIE nadrabiac :!: no właśnie nadrobili mamy 820 wu straty :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2004 a ja mam jakies glupie problemy; mam nadzieje ze powroce do formy... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Jonathan: podoba mi sie jak szybko "kleisz" :)) (te topici of coz) :))) Dziekujcie FiDO. W koncu on je generuje. Ja wpadam tylko na chwilke i chlap. Co do Barwkompu moze lepiej ze depczemy sobie nawzajem po pietrach. Wieksza rywalizacja - wieksza mobilizacja! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2004 kurna lipa w tym tygodni bo kurna nie dostałem sie do pierwszej 10 wykresu konkursowego, ale mooze jeszcze tam wpdnę :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2004 za malo KURNA ;) , KURNA Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2004 fuxmen, teraz nie ma lekko, pojawila sie konkurencja wsrod duzo liczacych ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Jonathan: podoba mi sie jak szybko "kleisz" :)) (te topici of coz) :))) Dziekujcie FiDO. W koncu on je generuje. Ja wpadam tylko na chwilke i chlap. Co do Barwkompu moze lepiej ze depczemy sobie nawzajem po pietrach. Wieksza rywalizacja - wieksza mobilizacja! hehe spoko uscine jego dlon jeszcze w tej minucie :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2004 jak powiedzial tak zrobil ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tarpaN Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2004 FiDO jak zawsze dzieki za statsy :ploom: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2004 A ze szybko przyklejam to wiecie.... wprawa :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2004 i szybkoschnacy klej ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tarpaN Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2004 jaka marke kleju preferujesz :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Lepiej zebys nie wiedzial :wink: A jak uzywalem to Ravella Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2004 za malo KURNA ;) , KURNAnie ma mało kurna tylko kurna za mało kurna Wu kurna :D :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tarpaN Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2004 za mało kurna Wu kurna Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2004 cos wam sie w glowach pop rzestaiwalo albo za duzo psów ogladacie :)))) :) :D :D :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tarpaN Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2004 mi sie akurat nic nie pop... ierdzielilo jak patrze ile dzis moj team policzyl to :x mam nadzieje ze w cache'u trzymaja... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2004 mi tez dopiero 14 wu :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2004 u mnie tez jest lipa. mamy dopiero policzone 7Wu z czego 5 jest moich :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2004 najgorzej jak po nocy czsami mam 2 wu czyli tylko moje :( ale dzisiaj o 8 rano bylo 6 :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2004 po nocy ja mam 5-6 :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2004 a o czym ty mówisz ja mam czas koło 3-3:40 labo mniej bo zaadzilem klienta 3.03 :D więc sam policze zalezy jak wyjdzie od 12-8 koło 2-3 WU a ty ze swoimi 2 h /wu :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2004 no wiesz :) chcialem sie dowartosciowac :D JOKE! :) tak na pociesznie screen .. u nas duzo osob dobrze liczy :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 23 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2004 fajn te staty, szkoda ze ja nie moge takich zalozyc :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 23 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2004 my mamy je tylko lokalnie po lanie .. wszyscy ktorzy licza z naszego akademika .. :) serwerek stoi u Fida na kompie i on robi za proxy dla seti w naszej sieci .. Seti Queque Rulez :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...