Skocz do zawartości
Gość

Statystyki 21-04-2004

Rekomendowane odpowiedzi

mi sie akurat nic nie pop... ierdzielilo

jak patrze ile dzis moj team policzyl to :x  

mam nadzieje ze w cache'u trzymaja...

Router mi padł więc nic nie wysyłam ale do poniedziałku powinno być wsio OK i myśle że pójdzie z 100 WU

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja zaluje ze w miejscu gdzie pracuje moja siostra zostal zostal zmieniony informatyk (a w zasadzie sam odszedl). on byl spoko luzak i byloby ze 20-30 kompow dodatkowych. a tak to zatrudnili jakiegos buraka, ktory siedzi tylko w tym swoim "gabinecie" i do nikogo sie nie odzywa.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czasem można pobrać jednostkę "zaśmieconą sygnałem innym niż kosmo" którą można załatwić w parę min i jest przerywana liczenie ale zaliczana w statach. Naj ogólniej tak to wygląda, niektórzy mają farta ja to się już cieszę jak WU mają poniżej 4TF :)

Nie jest źle leci teraz 3,33 TF i załatwię około w 3h na Duronie 1920

Co do awari to syn instalował linuksana Bartku i przeinstalował padł C: i dwie inne partycje ta z SETI przetrwała, wyłączył listwę z której i Durak ssał prąd i noc do tyłu. Z rana zapuściłem Durona a o 14 przesłałem jak się pozbieraliśmy do kupy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

taa ale statystyki są ciekawe

nazwa -> userów -> WU/day -> WU/day/user

tweak.pl ->229->1652,1 -> 7,2

barwniki ->159->1204,7 -> 7,57

SETI@Kostrzyn->5->650.4->130,08

i jeszcze jeden spoza PL

sshs.net.au->3->954.4->318,1(3)

tak u nich średnio z jednego konta wysyła się jedynie 318 WU :D co jest niezłym wynikiem przy naszych 7 WU niesądzicie ??

a na pozycji 41 jest najlepszy polski team ->

SETI@Home Poland -> 805->1547.2->1,92

czyli jeszcze nam daleko do The best in poland tym bardziej że mają jedyne 1613495 czyli o 1369782 więcej od nas i przy obecnym stanie potrzebujemy 13063dni (35,7 roku :!::!:) aby ich dojść :D tak więc forum tweaka nie może tak szybko zakończyć działania bo jak ich dojdziemy bez takowego ??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...