Aragorn Opublikowano 23 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2004 mi sie akurat nic nie pop... ierdzielilo jak patrze ile dzis moj team policzyl to :x mam nadzieje ze w cache'u trzymaja... Router mi padł więc nic nie wysyłam ale do poniedziałku powinno być wsio OK i myśle że pójdzie z 100 WU Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tarpaN Opublikowano 23 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2004 no to :gitara: mam nadzieje ze nie zapomnisz o wyslaniu WU :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeberko Opublikowano 23 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2004 Korek strzeli jak drut wchodzę do grona z czterema cyframi na teraz jest 997, Bartek przesłał już 998 WU, Durak 45% pewnie Orion zaliczy na dzisiaj 1000 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vadeer Opublikowano 24 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2004 to bedziecie sie mogli nacieszyc "dyplomem" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 24 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2004 pierwszy tysiac :)) to brzmi dymnie .. do kolejnej cyferki z porzdu jeszcze tylko 8999 :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeberko Opublikowano 24 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2004 Koniec świętowania, czas do czarnej roboty :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 24 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2004 Koniec świętowania, czas do czarnej roboty :)i to podejscie mi sie podoba :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vadeer Opublikowano 24 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2004 ja zaluje ze w miejscu gdzie pracuje moja siostra zostal zostal zmieniony informatyk (a w zasadzie sam odszedl). on byl spoko luzak i byloby ze 20-30 kompow dodatkowych. a tak to zatrudnili jakiegos buraka, ktory siedzi tylko w tym swoim "gabinecie" i do nikogo sie nie odzywa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 25 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2004 Koniec świętowania, czas do czarnej roboty :)i to podejscie mi sie podoba :)to nie siedz na forum tylko isntaluj seti na kalkulatorze :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 25 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2004 Koniec świętowania, czas do czarnej roboty :)i to podejscie mi sie podoba :)to nie siedz na forum tylko isntaluj seti na kalkulatorze :Pkalkulator juz liczy i to dawno. nawet na nokii zainstalowalem, ale tej jakos wolno to idzie ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeberko Opublikowano 25 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2004 No i ładną paczkę dzisiaj podesłał Maybach Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vadeer Opublikowano 25 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2004 niom Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aragorn Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Dalej mam awarie i nie mam stałego łącza, ale skończyły mi się WU do przeliczania więc grzeje właśnie modem (30mb długo idzie) Czego się nie robi dla idei. Przynajmniej wskoczymy na 20 pozycje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tarpaN Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2004 [jupiii] :banan: ostatnio cos same awarie... czyzby ktos nas nie lubil :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vadeer Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2004 producenci plyt glownych i procesorow :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tarpaN Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2004 al przed chwila przeliczylem fajowa jednostke :D Process Time-hr Percent Done0.013 0.81%:lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2004 al przed chwila przeliczylem fajowa jednostke :D Process Time-hr Percent Done0.013 0.81%:lol:ja tez chce takie. u siebie sprawdzalem to mam same 95-100 :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vadeer Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2004 nie bardzo rozumiem o czym piszecie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2004 mi sie poszedl rabac zapis loga ale mialem jednostkę na 0,0013 % :D :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeberko Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Czasem można pobrać jednostkę "zaśmieconą sygnałem innym niż kosmo" którą można załatwić w parę min i jest przerywana liczenie ale zaliczana w statach. Naj ogólniej tak to wygląda, niektórzy mają farta ja to się już cieszę jak WU mają poniżej 4TF :) Nie jest źle leci teraz 3,33 TF i załatwię około w 3h na Duronie 1920 Co do awari to syn instalował linuksana Bartku i przeinstalował padł C: i dwie inne partycje ta z SETI przetrwała, wyłączył listwę z której i Durak ssał prąd i noc do tyłu. Z rana zapuściłem Durona a o 14 przesłałem jak się pozbieraliśmy do kupy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tarpaN Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2004 nie wiem czy wiecie ze wyprzedzilismy THG http://gemini.setiatwork.com/cgi-bin/compa...d=173783&type=0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAFAL10 Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Nie wiedziałem :D . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vadeer Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2004 pniemy sie, pniemy :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiki-yu Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2004 a już jedyne 20000 WU przed nami jest Kostrzyn@seti :D więc jest co(kogo) gonić :D:D:D a i nie wiem czy wiecie ale w trakcie końcówki walki z Barwnikami minęliśmy Polibuda Team :D:D:D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vadeer Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2004 a zauwazylem bo zastanawialem sie co to za polibuda... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiki-yu Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2004 taa ale statystyki są ciekawe nazwa -> userów -> WU/day -> WU/day/user tweak.pl ->229->1652,1 -> 7,2 barwniki ->159->1204,7 -> 7,57 SETI@Kostrzyn->5->650.4->130,08 i jeszcze jeden spoza PL sshs.net.au->3->954.4->318,1(3) tak u nich średnio z jednego konta wysyła się jedynie 318 WU :D co jest niezłym wynikiem przy naszych 7 WU niesądzicie ?? a na pozycji 41 jest najlepszy polski team -> SETI@Home Poland -> 805->1547.2->1,92 czyli jeszcze nam daleko do The best in poland tym bardziej że mają jedyne 1613495 czyli o 1369782 więcej od nas i przy obecnym stanie potrzebujemy 13063dni (35,7 roku :!::!:) aby ich dojść :D tak więc forum tweaka nie może tak szybko zakończyć działania bo jak ich dojdziemy bez takowego ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...