latarnikmz Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2004 mam problem gdy włącze internet explo. to zamiast domyślnej strony ładuje mi sie ultimatesearch.com, podobnie jak wpisze wiele adresów to zamiast nich ładuje mi się to badziewie. przykładowo w ogóle nie mogę wejść na Onet. jak zamykam tą stronę to co chwila otwierają sie reklamy, trzeba ich zamknąc z 10. Czy to jakis wirus albo program zaistalował mi sie na kompie? Dodatkowo nieraz są problemy z odbiorem poczty. Z góry dzięki za pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Antyvirus + Ad-aware + SpyBot. I przydałoby się użyć czasami szukajki :twisted: . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
latarnikmz Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2004 dzięki, a szukajka nic nie znalazła pod hasłem ultimatesearch ale tak w ogóle to com mam zrobic? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Zainstalować oprogramowanie i przeskanować system Ad-aware SpyBot MKS on-line Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
latarnikmz Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2004 dzięki za pomoc Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...