CinoSSS Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Ja mam Durona 1300 na tej płytce i chodzi git !!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lechuuu Opublikowano 1 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2004 Ja mam na tym Solteku Athlona 2000+ (Thortona) i działa wypas. W Sandrze wyniki miałem porównywalne z wyninkami mojego kumpla na płycie (VIA KT-333) z DDR 333 Mhz i tym samym procem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 1 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2004 Ja mam na tym Solteku Athlona 2000+ (Thortona) i działa wypas. W Sandrze wyniki miałem porównywalne z wyninkami mojego kumpla na płycie (VIA KT-333) z DDR 333 Mhz i tym samym procem.wyniki proca ofkoz juz taki urok sandry zapusc sobie test pamieci to ci mina zrzednie :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CinoSSS Opublikowano 14 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2004 Mam ta samą płytke główną i właśnie wymieniłem procka na athlona 2000+ thortona :) i chodzi bardzo stabilnie :):):):) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pain.exe Opublikowano 14 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2005 (edytowane) niestety los pokarał mnie taką płytą w 2005 roku :mad: wersja pcb - f5 wszystko ok ale jak sie dowiem ze taka ''wymiana'' (Moj ECS k7s5a RIP :( ) kosztowała mnie 150 zl to dostane białej goraczki mam nadzieje ze jutro sie wszystko wyjaśni i pierwszy problem - plyta ma 3 banki DDR ? i tylko DDR ? bo moj ram 256 chodzi jako 128 :/ kostka ta sama - spectec 256 MB nadal szit płyta rzeczywiście OC ma niezłe :) jest stabilna itd. same zalety (gdyby to było 3 lata temu to bym sie cieszył :lol: ) heh własnie sie domyśliłem ze ma tylko SDR :lol: ale czapa :mur: i jeszcze mi nie odpala jak powinno , i nadal nie wykrywa 256 mb ramu był restart biosa ale to nic nie dało nadal nie odpala :/ w sklepie odpalał argh może to dysk ? sam juz nie wiem :blink: Edytowane 15 Czerwca 2005 przez pain.exe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pain.exe Opublikowano 22 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2005 Sorry za dublowanie posta ale nadal to samo :/ okazało sie ze juz nic nie wskóram i do lutego jestem skazany na tą płyte :mur: upgradowałem biosa z q11 do q12 i nadal mam 128 RAMU a powinno być 256 wrrrr ktoś orientuje sie o so chosi ? :? wina ramu ? na ecs k7s5a działał bezproblemowo na timingach ultra :/ i drugie pytanie : nie chce mi sie czekać do lutego i zamierzam kupić niedługo nowszą karte graf. (r9500 PRO, 9550 siakieś, albo jak znajde tanio 9700) oraz procesor no i jaki procek mi polecacie na te mobo zeby działał bezproblemowo i można było go nieźle zakręcić ? a1700 XP T-breed ? duron 1400 applebeard ? licze na was :lol: ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 22 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2005 (edytowane) Mam tę płytke i nie jest zła. Nie miałem z nią problemów z wyjątkiem wywalających kondziorków..po 3 latach 2 teraz kolejne 3 :( Gorące lato im nie służy... Płytka bez problemu obsługuje mi 2X256 sdram oraz dysk 160gb na nienajnowszym biosie... Wersja f5 to najnowszy jej wypust obsługuje wszystkie procki athlon i duron na szynie 266. W tandemie z radkiem 9550 nie ma z nią problemów.. Inna sprawa ,że ja za jakiś miesiac zamierzam pozbyć sie płyty , procka i ramów a ty dopiero na to wsiadasz... :? Ale nie jest źle- na podkreconym radku i niepodkręconym procu spoko da sie grać np w gta sa. Edytowane 22 Czerwca 2005 przez 99tomcat Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pain.exe Opublikowano 22 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2005 ja też zmienie sprzet ale dopiero w lutym moge wyjąc gotówke z konta a do tej pory chciałbym pograć w cokolwiek wiec jakis athlonik i radosław must have Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 22 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2005 pain.exe - Masz ten ram w jednej kości dwustronnej? jezeli tak to mozliwe ze ta płyta nie obsługuje dwustronnych kości pamieci... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pain.exe Opublikowano 23 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2005 kość jest jednostronna... :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 23 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2005 Może to przez to..ja mam 2 kości dwustronne... Przy tych cenach ramu na allegro sprawdz czy działa na dwustronnych a jak tak to opchnij swoja i kup dwustronne. Zreszą 256 to jeraz naprawde mało.... opchnij tą i dokup 2X 512 i będzie już w miare konfortowo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Soker Opublikowano 23 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2005 Płyte mialem w 2002roku i musze przyznac ze byla bardzo fajna :) A1200 @ A1400 (140*10) na tamte czasy wystarczalo max jaki mialem to 143MHz bo ram troche slaby (Ramos CL3 512) PS. Mam do sprzedania dwie kostki 128MB dwustronne a solteka pozbylem sie jakis czas temu za 50zl :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pain.exe Opublikowano 10 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2005 kość działa sobie już dobrze, włozylem ją w drugi slot SDR i działa zamierzam kupić do tego 512 SDR na allegro czy to dobry oferta ? http://www.allegro.pl/show_item.php?item=56825230 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...