beriam Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Zakupiłem obudowę Chieftec CX-01SL-SL-B i mam pytanko które mnie od kilku dni nurtuje... W opisie jest podane ze można zainstalować cztery wentylatory 80 mm , jak rozumiem dwa z tylu oraz dwa z przodu i tu jest zonk. Nie wiem jak dojść do do ewentualnego ich miejsca przeznaczenia ponieważ blokuje je ramka na HDD. Z drugiej strony nie ma tam koszyków tak jak w obudowach serii Matrix. Będę wdzięczny ja pomoc . http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=11247 Pozdrawiam M. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmp Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2004 zdjąc panel przedni ? i za filtrem przykręcić od tyłu ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beriam Opublikowano 24 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2004 wyslalem meila na stronke chiefteca z tym zapytaniem i okazuje sie ze opisy w komputroniku sa do du... opcje wentyli to : 2x 80 mm 4x 92 mm Przy okazji zapytam sie , czy wentyle ktore sa umiejscowione na bokach budy (za HDD oraz przed Procem i garafa) maja dmuchac czy tez wyciagac powietrze ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beriam Opublikowano 25 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2004 czy zle sformuowalem pytanie ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelus Opublikowano 25 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2004 Na pewno mają to być wentyle nadmu<span style="color:red;">[ciach!]</span>ące powietrze z zewnątrz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...