wilczek Opublikowano 18 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2002 Słyszałem dzisiaj że nie powinno sie wyłączać monitora przyciskiem Power gdy ten pracuje. Czy to prawda ?, czy może sie coś zrąbać w nim gdy cos takiego będe robił dość często :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Opublikowano 18 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2002 raczej watpliwa sprawa :? nie sadze zeby moglo cos sie zrypac Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxim Opublikowano 18 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2002 Też o tym słyszałem, ale skutki tego będą widoczne dopiero po dłuższym okresie użytkowania. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 18 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2002 tak ale co to będą za skutki :?: ja monitor wyłączam w ten sposób co noc więc jest to dość często Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Imperator Opublikowano 18 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2002 Wedlug mnie lepiej wylaczac POWERem niz zeby sie sam wylaczal softwareowo... co do wplywu na zywotnosc monitora to ja raczej bym sie tym nie sugerowal... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 18 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2002 a znacie może jakiś sposób aby zgasić minitor pomimo iz czały czas rusza się myszka :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Imperator Opublikowano 18 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2002 Odlaczyc myszke ?:) a tak na powaznie to kiedys zrobilem tak ze tylko na enter reagowal komp. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 18 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2002 nie nie chodzi mi o to że ciągle rusza sie myszka (ta fizyczna) tylko wskażnik (taki mały programik symulujący wirt. internaute) a tak na powaznie to kiedys zrobilem tak ze tylko na enter reagowal komp. gdzie można coś takiego ustawić ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 18 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2002 mam monitor ctx 15 cali model 15555 od 5 lat , od 2 lat wylonczam go powerem kolo 6,7 razy dziennie, jak narazie nic sie niedzieje, dziala tak jak po zakupie, moze to tylko w moim przypadku wiec niesugeruj sie calkowicie moja wypowiedzia. pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 18 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2002 no ja mam Nec'a 15 (V520) od 2 lat i przez jakieś 3 miesiące cały czas gasze monitor Powerem. Nic dziwnego nie zauważyłem więc to chyba nie jest jakoś strasznie szkodliwe dla monitora. Ps. podkręcanie też jest niezalecane a jakoś nikt z nas nie bierze tego poważnie :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...