Wujek_Dobra_Rada Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2004 od tygodnia ma w komputerze dwa dyski(są z konieczności umieszczone blisko siebie) które strasznie się grzeją . szukam jakiejś dobrej i taniej kieszeni do dysku. czy są na forum osoby zorientowane w temacie, które mogłyby mi doradzić jakiś niedrogi i dobry model ?? z góry dziękuje za pomoc PS: mam nadzieje że ten TOPIC może być umieszczony w tym dziale Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Ja sobie sam zrobiłem ale ona miała wyciszać dysk a nie schładzać go ale to co ci pokaże nie jest tanie ale wyciszy twój dysk i go dodatkowo schłodzi http://angela.pl/index.php?action=TowarPok...z&id_towaru=434 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shch00r Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2004 W kieszeni grzac bedzie Ci sie jeszcze bardziej... chyba ze rozmawiamy o takiej z wentylatorem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wawelski Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2004 To po co Ci kieszeń? Wystarczy cichy wiatraczek puszczony wolniutko i/lub szyny do montowania HDD w zatoce 5 1/4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...