rout Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2004 witam otoz mam taki problem... jesli bylo to bardzo przepraszam , ale nie wiedzialem co wpisac w 'szukaj' . gdybym wpisal tytul tematu to raczej nic by nie znalazlo :? a wiec.. jakis czas temu zagraniczna przegladarka ustawila mi sie jako strona glowna . mysle sobie , no problemo , zaraz sie zmieni. ok , zmienilem. ale patrze.. wrocilo !! nosz wmordejeza.. mysle sobie , no nic , przezyje. probuje uruchomic tweaka i... KUPA!! normalnie nie moge. to gowno korzysta z paska adresu jako pola wyszukiwania i nie moge uruchomic zadnej strony!! chyba ze z czyjegos linka/hiperlacza. a teraz pytanie do was... jak to gowno usunac? wiem ze format pomoze ale wolalbym go uniknac :? nawet nie moge zainstalowac innej przegladarki ;( (mozilla , opera itd) aha , uzywam ie . sys to xp pro sp1. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Uruchom Ad-Aware z uaktualniona baza spyware'u. Jezeli nie pomoze, to polecam CWShredder. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Spróbuj SpyBot'em http://download.com.com/3000-2144-10194058...tml?tag=lst-0-1 Dość skuteczny do wyszukiwania i wywalania śmieci/szpiegów itp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rout Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2004 yeah!! dzieki wam ogromne !! udalo sie adwarem. a juz mialem robic formata ;) jeszcze raz BIG THX ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2004 yeah!! dzieki wam ogromne !! udalo sie adwarem. a juz mialem robic formata ;) jeszcze raz BIG THX ;) Zapodaj sobie SpyBot-a i uaktualniaj go, jak co jakis czas przelecisz nim kompa to nic sie nie uchowa, no i ma ciekawa funkcje Immunize, jezeli jedziesz na IE (choc doradzalbym zmiane na Operke :)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...