Skocz do zawartości
rout

BARDZO upierdliwa szukajka

Rekomendowane odpowiedzi

witam

otoz mam taki problem... jesli bylo to bardzo przepraszam , ale nie wiedzialem co wpisac w 'szukaj' . gdybym wpisal tytul tematu to raczej nic by nie znalazlo :?

a wiec.. jakis czas temu zagraniczna przegladarka ustawila mi sie jako strona glowna . mysle sobie , no problemo , zaraz sie zmieni. ok , zmienilem. ale patrze.. wrocilo !! nosz wmordejeza.. mysle sobie , no nic , przezyje. probuje uruchomic tweaka i... KUPA!! normalnie nie moge. to gowno korzysta z paska adresu jako pola wyszukiwania i nie moge uruchomic zadnej strony!! chyba ze z czyjegos linka/hiperlacza.

a teraz pytanie do was... jak to gowno usunac? wiem ze format pomoze ale wolalbym go uniknac :?

nawet nie moge zainstalowac innej przegladarki ;( (mozilla , opera itd)

aha , uzywam ie . sys to xp pro sp1.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

yeah!! dzieki wam ogromne !! udalo sie adwarem. a juz mialem robic formata ;)

jeszcze raz BIG THX ;)

Zapodaj sobie SpyBot-a i uaktualniaj go, jak co jakis czas przelecisz nim kompa to nic sie nie uchowa, no i ma ciekawa funkcje Immunize, jezeli jedziesz na IE (choc doradzalbym zmiane na Operke :))

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi