lopo Opublikowano 18 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2002 No właśnie - czy wie ktoś gdzie dostanę miedź we Wrocławiu...?? Oczywiście do WB - 52x52x15 Myślałem o HUTMENIE np... :roll: http://www.hutmen.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aiki Opublikowano 18 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2002 tak w hutmenie powinienes to kupic, kiedys mieli przed zakladem sklep firmowy ale ostatnio go juz nie widzialem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slayne Opublikowano 18 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2002 zerknij sobie na http://tweak.pl/forum/viewtopic.php?t=6031...highlight=miedz tam kolega Snap deklarował sie że moze oddac kawałek ze sztaby 130 cm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajacyk Opublikowano 18 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2002 miedź kupisz na ul. Grabiszyńskiej w sklepie firmowym Chyba Hutmenu. Sklep jest zaraz za wiaduktem koło stacji CPN po drugiej stronie ulicy jest zajezdnia, łatwo trafić. Problem w tym że ceny tam mają idiotyczne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quzi Opublikowano 18 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2002 nailepiej w jakimś skupie .... na.Klęczkowskiej koło trzebnickiej za spory kawałek zapłaciłem 2 zł :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lopo Opublikowano 18 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2002 Problem w tym że ceny tam mają idiotyczneCzyli pewnie bardzo wysokie :cry: ale jak bardzo??? :roll: ile orientacyjnie zapłacę u nich za taki kawałek :?: :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajacyk Opublikowano 18 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2002 nie pamiętam dokładnie więc nie chcę zmyślać ale na kostkę potrzebną na radiator lub blok wodny trzeba wydać tak z 40zł. To ja za 50zł kupię blok od Root87 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spentany Opublikowano 20 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2002 ja w Łodzi za 0,5KG sztabke miedzi dalem 14 zl [hehe wlasciwie to nie ja tylko starszy hiehi :D ] ... pajacyk mozesz dac namiary na tego root87 ? jakas stronka czy cos.. [blok juz mam ale warto sie zorientowac co jeszcze oferuje :lol: ] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slayne Opublikowano 20 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2002 http://www.wb.prv.pl/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 24 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2002 hutmen Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...