jacex Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2004 1. Wiem, że temat nie na czasie. 2. Użyłem szukajki. W/w karta, z radiatorem, grzeje się niemiłosiernie, nie w grach czy markach ale tak po prostu kiedy komp jest włączony i nic nie robi już po 3 min nie można jej dotknąć, czy to normalne? Płyta:epox ep-3vsa2, 192 sdram 133 (2 różne marki), P3 733 (5,5x133), nic nie kręcone. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2004 A jakies bledy w wyswietlaniu masz ? Najlepiej jakbys mogl sprawdzic jaka jest jego temp. to bysmy juz wszystko wiedzieli... swoja droga to wez pod uwage , ze zbliza sie lato , jest trosze cieplej w pokoju itp... ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2004 jak cie martwi temperatora doloz jej jakis wiatrak na wolych obrotach i bedzie po problemie,,, dodatkowo ogl bys ja troche machnac do przodu :-D najlepiej wiatrak duzy 80mm a jak to zrobic jak chcesz wiedziec to ci powiem :-) Pozdro 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacex Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Błedów, żadnych nie ma, system po formacie, w sumie wszystko niby w porządku ale... gorąca, może tem typ tak ma? wiatraka nie dołoże bo .... to nie moja karta i komp. Aha, pamięci się nie grzeją. Czy przyczyną może być coś nie tak ustawione w biosie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Błedów, żadnych nie ma, system po formacie, w sumie wszystko niby w porządku ale... gorąca, może tem typ tak ma? wiatraka nie dołoże bo .... to nie moja karta i komp. Aha, pamięci się nie grzeją. Czy przyczyną może być coś nie tak ustawione w biosie? Jak nie ma bledow to raczej nic jej sie nie powinno stac . Nie wiem jakbys musial namieszac w biosie zeby to on powodowal , no chyba ze w biosie od grafy ale watpie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin5611 Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Ja mialem 2mx400 i na tkz palucha temp bez wentyla byla jakies 70-80stopni po o/c gpu 270mhz mem tez gorace ale jak dalem wentyl 8x8 12v to bylo wszystko chlodne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fokhuz Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Mam mx200 i po @ na 200/175 core/mem jest chlodna i mozna ja spokojnie pomacac :wink: UPDATE: rdzen prawie parzy;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wierzba25 Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Również miałem mx400 i również grzał się niemiłosiernie :D Ale nie wpływało to na jego prace - one po prostu tak mają... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacex Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2004 No to mnie uspokoiliście - stygnie momentalnie więc byle jaki wentyl rozwiązałby ten problem. Dzięki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 23 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2004 GF2MX wberw pozorom nie powinny się dużo grzać, wystarczy wspomieć Creativa bez jakiegokolwiek radiatora czy wiatraka (fabrycznie), pamiętam także że mój poprzedni prolink mx200 z radiatorem grzał się średnio tzn. radiator był ciepły ale nie parzył nawet @200. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacex Opublikowano 23 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2004 A może grzanie zależy od płyty? Lepsza-zimno, gorsza-ciepło???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RGP Opublikowano 23 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2004 mialem wczesniej GF2 MX400 i na tej plycie co w podpisie grzala sie jak cholera. ale chodzila dobrze wiec nic nie robilem. Karta nie byla podkrecona. Mysle ze z twoja karta jest wszystko ok. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 23 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2004 mailem kiedys MX-a 400 Herculesa - karta miala tylko radiatorek a tak sie grzała że można by na niej jajecznice smarzyc, odrazu dolozylem jej wentylatorek i chodzila tak u mnei rok czasu pozniej sprzedalem ja pewnej znajomej osobie i zdiolem wentylatorek :) i chodzi tak juz 2lata i pieknie chodzi :wink: na oko miala tak 80C bo 3-5s i neimozna bylo palaca utrzymac (górna strona laminatu, radiator sam tez byl baaardzo goracy) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...