Wosiu Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Jo mam problem :P. Jak w temacie blokuje sie odbieranie miedy kompami. w czym jest problem?? Przegladalem forum i nie znalazlem odpowiedzi na moj problem. TEn obrazek przedstawia ten problem. (jak sie robi zeby byl link do obrazka?? )http://shadowdeath.fm.interia.pl/ping.JPG z gory thx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Ten obrazek nie przedstawia nic konkretnego. Twój problem też nie jest w żadnym stopniu sprecyzowany. A jak się wstawia obrazki masz napisane w FAQ. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arthi Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2004 hmmm? 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wosiu Opublikowano 23 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2004 Chodzi o te iz blokuje sie odbieranie i nie działa lan a tym samym internet. Od niedawna sie tak zrobil9o. W systemie mam wsystko dobrze ustawione, kabel jest ok. Wysylanie działa ale nie działa pobieranie. CZasem ppo prostu pobieranie zaczyna działac czasem nie. w czym problem?? Kiedys tez tak mialem. Zmienilem u siebie sieciowke i bylo ok tylko ze tamta sieciowka była ok. Na 2 kompie jest sieciowka na plycie czy ona moze byc problemem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 23 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2004 Sprawdź jednak jeszcze raz kabel. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wosiu Opublikowano 23 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2004 no wlasnie kabel jest ok juz 2 raz mi sie tak zrobilo. Moze sieciowka na 2 komppie? Sprawdze jeszcze na innym kablu. Nie hcac pisac 2 posta pisze w tym: to chyba jednak kabel. Odlaczylem wyprostowalem go i chodzi thx :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...