bohrek Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2004 problem: jak puszcze procka (d1600) na FSB 200 MHz synchro z pamieciami i zapuszcze 3dmarka2001 to wychodzi mi z 3dmarka juz w pierwszym tescie. jak puszcze procka na 200 a pamiatki na 166 to przechodzi calego 3dmarka tak samo synchro 166. ale wg mnie to nie wina pamiatek bo testy przechodza bez bledow i jak zmienilem grafike na gf fx5200 to 3dmark tez caly przeszedl. pomocy!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garfield^ Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2004 puść mu prime i pomęcz conieco na 200/200, sprawdź też zasilacz bo moze po ludzku uż nie wytrzymuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bohrek Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2004 zauwazylem takie cos: jak przez przypadek odpalilem kompa na standardowym vcore na 200/166 (zapomnialem podniesc po resecie biosa) to tez wyszedl z 3dmarka. po podniesieniu napiecia przeszedl calego. wiec tak sobie wnioskuje ze jeszcze by trza podniesc mu napiecie zeby na 200/200 poszedl. ale nie mam mozliwosci w biosie :( drutmoda trza bedzie zrobic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bohrek Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2004 niepotrzebnie zakladalem ten topic :( PROSZE MODERATORA O USUNIECIE. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2004 obraziles sie ze 2h i male zainteresowanie czy juz sobie poradziles?? :-D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bohrek Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2004 zjechalem z fsb bo nie mam pasty zeby procka wysmarowac po drutmodzie. (male zainteresowanie bo problem trudny do rozwiazania widac :wink: ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...