NetWalker Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Witam. :) Kupiłem kabel DVI-I -> DVI-I. Jak go brałem to nie byłem pewny jakie dokładnie mam złącze na panelu - nom okazało sie DVI-D. I nie moge go podłaczyć bo 4 piny z sygnału analogowego przeszkadzają. Zastanawiałem sie czy nie można by odłamać po prostu tych pinów na jednej z końcówek :?: ........ .. ........ -- ........ .. (DVI-I w kablu) ........ ........ -- ........ (DVI-D w panelu) A najbardziej wkurza mnie to, że kupiłem ten kabelek w Auchan - nie byłem pewny czy różne standardy DVI są kompatybilne - spytałem sie o to więc jeszcze gościa od sprzętu i stwierdził ze to jest tak samo jak z usb u usb2 i nie będzie żadnego problemu (lol) Oczywiście kabla zwrócić nie moge bo wyjąłem go z opakowania. Najbardziej irytuje mnie to, że ten gośc od sprzętu gów** wie a pracuje w takim sklepie - chyba na milion aspektów co do dowolnego innego hardware'u mógłbym go po prostu zniszczyć - tutaj jednak nie byłem pewny - nom mówi sie, że czasami lepiej sie zapytać ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr Szpadel Opublikowano 23 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2004 ja bym odłamał bolce na obu końcach kabla :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NetWalker Opublikowano 23 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2004 hym :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...