Bartez Opublikowano 20 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2004 jak to radeonow 9800 pro nie ma ? jak sa ? kazdy prawie sklep wysylkowy ma Ja pisałem o normalnych sklepach a nie wysyłkowych (pisałem też o możliwości zakupu na raty-czego w wysyłkowym sklepie nie załatwisz), pisałem też o dostępności u dystrybutorów. To co jest na rynku to wyprzedaż zapasów a nie regularne dostawy!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartez Opublikowano 20 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2004 jak to radeonow 9800 pro nie ma ? jak sa ? kazdy prawie sklep wysylkowy ma Ja pisałem o normalnych sklepach a nie wysyłkowych (pisałem też o możliwości zakupu na raty-czego w wysyłkowym sklepie nie załatwisz), pisałem też o dostępności u dystrybutorów. To co jest na rynku to wyprzedaż zapasów a nie regularne dostawy!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 20 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2004 Jak nie ma jak u mnie w trzech sklepach w poblizu sa . Devcom 1200zl mozna na raty . W Proline jest Hercules 9800 za 1200zl i jeszcze gdzies byl ale juz nie pamietam .Wystarczy troche pochodzic i nie pytac w takich sklepach gdzie najmocniejszy procek jaki maja to duron 1800 tylko w takich co troche obrotu maja i stac ich na zakup Radka 9800Pro ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...