Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie!

Mam teraz niemały dylemat. Zakupiłem w koncu wymarzonego radka 8500deluxe firmy Gigabyte. Po zainstalowaniu przeprowadziłem serie testów, i powiem szczerze ze nie jestem zbyt zadowolony. Porównywałem to z wynikami mego kuzynka (Dr.Crash), i powiem że wielkiej roznicy nie widze. On ma radka 8500le 250/250 no name, i roznica wynikow w 3dmarku byla jedynie o 100jednostek. Czy to swiadczyloby ze z moją kartą jest cos nie tak? Dalej idąc, ogolny wynik w 3dmarku mam okolo 8500, ale w grach niekiedy zauwazam delikatne skoki grafiki. Czy to wina moze sterowników? Juz sam nie wiem co o tym sądzić. Prawde mowiąc to spodziewalem sie nieco lepszych wynikow. A najlepsze jest to ze pod XP mam gorsze noty niż pod ME. A powinno byc chyba odwrotnie prawda?

Proszę o opinie w tej kwestii. 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam!

Ja na tym sprzecie, co ponizej widac (stacjonarnym oczywiscie :lol: ) tez mialem wynik zblizony do twojego, bez zadnych podkrecan, itp. Ale u mnie na grach Radek jeszcze sie nie przycial. Wlasnie, moze wie, ktos, jakie stery do tego Radka sa najlepsze??

Pozdrowienia

ODET

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...