J-A-J-O Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Wiem że to śmieszne, ale nie miałem czasu na nauke HTML czy innych, to zrobiłem w Publisherze, może nie zachwyca, bo brak tam wielu rzeczy. http://members.chello.pl/j.swietochowski Odrazu mówie że materiał którym dysponowałem na przygotowanie tej strony to niecała kartka tekstu A4 i kilka obrazków. Str. tytułowa w pierwotnej wersji była o niebo lepsza, ale nie podobała się "zarządowi" :lol: i musiałem takie coś walnąć. Prosze nie piszcie że jak nie znam się na html to nie powinienem się zabierać za robienie stron, bo to wiem, ale.... Bardzo zależy mi na waszych ocenach i poradach, może napiszcie ile ta strona dostała by według was na 10 punktów, np 3/10 - coś takiego, bardzo mi to pomoże. Z góry THX. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 23 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2004 stronka prezentuje sie ladnie itp, gdyby nie jeden szczegol, ale dosc istotny..... wszystkie teksty sa grafika :( holding -> prawa ramka -> to czerowne jest nie czytelne :!: ogolem 4/10 jak to poprawisz to 6/10 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kapi32 Opublikowano 23 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2004 Nieczytelne teksty,zamiast "kontakt z nami",powinno być tylko "kontakt"(tak samo w innych językach) 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
clooney Opublikowano 23 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2004 austryiackiego - podstrona "O nas" - absolutnie do poprawy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roller Opublikowano 25 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2004 Express Polska Sp. Z o.o. jest spółką-córką Austriackiej OBB popraw to i jak na poczatek to moja ocena 4/10 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 25 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2004 no i holding jest też nieczytelny ale może to wina mozzili :>?? heh ciekawe ile $$ dostałeś (żartuje) :>?? pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J-A-J-O Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2004 no i holding jest też nieczytelny ale może to wina mozzili :>?? heh ciekawe ile $$ dostałeś (żartuje) :>?? pozdr Właśnie chodzi o to że nic, typ dla którego to robie sam nie wie czego chce, dlatego nie będe wprowadzał żadnych zmian dopóki nie dostane zapewnienia że chociaż 10zł będe z tego miał. PS. Stronke zacząłem robić chyba z marcu, była gotowa po 2-3 dniach, a odzew n/t wypłaty nie nastąpił i nie wygląda na to żeby wogóle nastąpił Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...