mrozo666 Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Karta sie elegancko zmodowala do pro. zadnych artefaktó testowne 12 godzin atitool. Ocznie tez nic nie stwierdzilem (różne katy i ustawienia AF i AA ShaderMark2). Kręci sie niesamowicie 400 360. Ale czasami po restarcie kompa (mniejwięcej co 6- 8 ) po załadowniu driverów wyskakują pionowe niebieskie paski w seriach. Wtedy nie pomaga restart. Po takowym jest kaszana nawet w biosie (kwadraty). Pomaga tylko wyciagnięcie wtyczki z sieci. W trybie 3D totalna kaszana jak po zbyt mocnym przetaktowaniu pamięci. Screen pochodzi z ustawień 250x250. Myslałem ze to wina zasilacza więc zmieniłem fortrona 300W na Chiefteca 420 odbiło się to tylko wzrostem podkręcalności. Zastanawiam sie czy kąbinować jeszcze z podmianą biosu od innej karty. Czy sądzicie ze to pomoże. Czy lepiej oddać karte do reklamacji??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yasiu22 Opublikowano 23 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2004 Moze sie coś przegrzewac.Obadaj karte czy może coś sie nie grzeje bo jak nie to prawdopodobnie grafa pada. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrozo666 Opublikowano 23 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2004 No niestety grafa padła teraz są problemy na 4 potokach. Pojechała już do Elbląga. Ciekawi mnie tylko ilu userów narzekało na moda 9800SE@pro. ...A tak pięknie się zapowiadało..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bl4ck Opublikowano 23 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2004 Co zrobic,byla za slaba :D,ja sie bawilem na 9500 pro od fica to padala na standardowym chlodzeniu 250@300,540@680,a przed tym byla 2 razy w serwisie bo sie psula wiec masz dowod ze to kwestia farta :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yasiu22 Opublikowano 23 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2004 No to jak u mnie.Pełno kresek na monitorze,z poziomu biosu i wogóle.Prawdopodobnie padło zasilanie karty albo pamiątki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...