Slayer Opublikowano 23 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2004 Odezwały się we mnie stare, dosyć komiczne czasy punkrockowe, więc wyciagnołem stare graty z piwnicy i dawaj słuchać zażynaczy na 3 rytmy- to ma dalej siłę!!! Czy ktoś słuchał/ a dalej Krótkii Kaszel?? Kiedyś miałem prócz płyty Punk's not Dead jakąś jeszcze składankę, gdzie były zupełnie inne uwory jak "Maszerują łysi, maszerują...i" i chyba "Zabij skina s<span style="color:red;">[ciach!]</span>ysyna" ;)jakieś inne wyglądające jak jedno wielkie demo ( nie przypomnę sobie :|)Ktoś sie orientuje, co to było za fraństwo?!! Wogóle gdzieś mozna jeszcze kupić kasetę/ CD tego zespołu, bo moje kopie ( oryginalne!!) już nie za bardzo są :? ?!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzi Opublikowano 23 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2004 Ja tam z takich "ulicznych" to tylko Wlochatego (SZCZECIN!!!) czaje. Dezerter to taki bardziej popularny. Kolaboranci tez byli ale teraz nie mam zadnego ich walka... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 23 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2004 Ja mam to na winylu tylko brak gramofonu :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phobosq Opublikowano 23 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2004 proletaryat rzadzi!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 24 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2004 Aj tam, nie ma jak czuby!!!!! :D PS- dorwałem zaginioną płytę z pewnego P2P :twisted: . Ale jak tylklo dorwę tą płytę gdziekolwiek w sklepie, to kupię i ze 2 oryginały, bo jakość niestety niewiele leprza niż mojej zajechanej kasety- ale i tak giiiiit!!!!!! :D :twisted: Znacie może jakąś stronę z tekstami piosenek tego zespołu? :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2004 No coś dużo ludzi weszło na posta, ale mała odpowiedzi :| Ale co tam- niedługo robię "samoróbę" koszulki zespołu Krótki Kaszel ( na podstawie zdjęcia "Punks not Dead", zobaczymy, co z tego wyjdzie ( zrobię czarną i białą ) :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...