djswistak Opublikowano 23 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2004 a wiec tak napisze od poczatku co sie stalo. a wiec sciagalem sobie film z ftp-a programem flash get. którys dzien juz . tak po kilka godzin dziennnie. i mialelm wczoraj 75% czyli ok 550mb. i nagle wlaczyl sie alarm z pogramu motherboart monitor ze temperatura w obudowie przekroczyla 240 stopni [ co raczej niemozliwe] ale sprawdzilem odczyty aida [ tez wskazywal ta sama temp], programem monitorujacym od mobo tez to samo. dla pewnosci wylaczylem kompa na pare minut. po wlaczeniu temperatury ok. proc 31 , case 37. jest ok. otwieram flashgeta aby puscic dalej filmik do sciagania. a tu nic. wcielo wszystko z flashgeta. nie ma zadnej bazy danych ani jakie pliki sciagnalem. ani jakie sciagam aktualnie, ani jakie usanalem. kompletnie nic nie ma. pisze tego posta zeby sie dowiedziec czy istnieje jakas mozliwosc zeby odzyskac te dane? nie chcial bym stracic te 75% filmu sciagnietego juz. przyznam ze flashgeta uzywam praktycznie od zawsze ale pierwszy raz mi sie cos takiego stalo. pomuzcie prosze. mój konfig na dole . jade na windzie xp pro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 23 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2004 Chcesz pomocy czy mam zamknąć ten temat? II. Użytkownik zobowiązany jest dbać o porządek na forum; w tym celu należy: 5. Wątki tytułować konkretnie, w sposób mówiący w skrócie o tym, czego dotyczą - czyli nie: "Pomocy!", "Co się dzieje?", "Pilne!" etc. Pamiętaj, że nadając topikowi konkretny tytuł, ułatwiasz innym korzystanie z forum i jednocześnie zwiększasz swoje szanse na uzyskanie odpowiedzi. Zmień tytuł na zgodny z regulaminem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djswistak Opublikowano 23 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2004 tak moze byc? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 24 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2004 Tu raczej konfig nie jest zbyt pomocny przy rozwiazywaniu tego problemu. Nie sadze aby udalo ci sie wznowic pobieranie, choc nie wiem jak dziala (zapisuje) FlashGet. Plik moglbys sprobowac odzyskac, lecz nie wiadomo czy program go rozpozna i wznowi do niego pobieranie. Temat odzyskiwania danych byl poruszany na forum tysiackrotnie. Mozesz uzyc programu Easy Recovery Pro lub GetDataBack from FAT32/NTFS. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...