tek Opublikowano 23 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2004 mam nastepujący problem: wczoraj kupilem sobie nowy dysk i po podłączeniu go do kompa przestała mi chodzic karta graf :( (ten gf ktory mam w podpisie). Nie kręci sie wiatraczek, komputer nie wstaje, słychac tylko kilkukrotne 'pikanie' z brzęczka (przy probie wlaczenia kompa), na moniotrze pojawia sie 'no signal input' moze przy montowaniu dysku niechcący ruszylem jakąś zworke/ wyskoczył z płyty gł. jakis kabelek (eh, zdolny jestem...)? od razu podłączyłem tego gf do innego kompa (z celeronem i płytą intela na pokładzie) i tam na szczęście działał.. pozniej podłączyłem starego gf2mx do mojego kompa i okazało sie ze działa... co jest ? :( w skrócie: działa stary g2mx a nie działa gf fx 5600 (wczesniej chodził bez zarzutu) jesli ktos wie co sie dzieje to prosze o pomoc.. z góry dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonzi Opublikowano 23 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2004 Nic mi nie przychodzi na myśl oprócz tego, że mógłbyś jeszcze raz włożyć swojego FX'a i docisnąć porządnie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tek Opublikowano 23 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2004 robilem to juz multum razy, ale dzięki.. :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aX Opublikowano 23 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2004 Moze zasilacz jest za slaby? Odepnij wszystko co jest nie potrzebne i zoabczymy jakie beda tego efekty... Mozliwe ze cos w biose trzeba przestawic zwiazanego z ta karta... posprawdzaj. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 23 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2004 Również stawiam na zasilacz. Jaki to model? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tek Opublikowano 23 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2004 ok odłączyłem wszystkie niepotrzebne dyski/cd i nadal nic.. dziwie sie bo przedtem (od jakichs 3 miesiecy) karta chodzila bez zarzutu.. kazik2000: model zasilacza? hmm (jesli to jest to.. :) ): Codegen 300W, model 300X Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bl4ck Opublikowano 23 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2004 Probowales na innej zasilce go wlozyc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 23 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2004 Zasiłka może nie domagać. Jest całe mnóstwo topików na forum odradzających używanie bardzo kiepskiej marki zasilacza do sprzętu wartego na oko 1500zł. Naprawdę lepiej się zaopatrz np. w taniego i bardzo dobrego Fortrona 300W (patrz mój opis) lub Modecoma 350W opartego na tym modelu (oznaczenie FSP chyba) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tek Opublikowano 23 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2004 ok dzieki za szybkie porady panowie.. zaopatrze sie w nowy zasilacz. Jakiego wydatku moge sie spodziewac? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bl4ck Opublikowano 23 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2004 ok dzieki za szybkie porady panowie.. zaopatrze sie w nowy zasilacz. Jakiego wydatku moge sie spodziewac? :) zalezy co chcesz w sumie chieftec 360 w 200 zl ;) dobry sprzet,polecam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tek Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2004 updejt: wymiana zasilacza nic nie dała :( zresztą to chyba nei wina zasilacza, skoro po zostawieniu samego geforce i tak komp nie wstaje.. :( jakies pomysly? nie chce zeby karta graf lezala w szufladzie.. eh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...