aX Opublikowano 23 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2004 Witam! Ustawilem FSB@205 i ram synchrocznicznie ( Geil 400mhz cl2 6-3-3-2 ) i napiecie na ramie 2.9. Uruchomilem ponownie kompa po czym ZONK! nie wlacza sie monitor!. Sprawdzalem: grafa - cała, procek - cały, ram - działa, wszystko dziala, ale na tej plycie sie nie uruchamia. Restartowałem bios - nic, wyciagalem bateryjke - nic. Mialem uz taka sytuacje tylko pomogl mi ram ktory mam jeszcze 333 cl 2.5 (wlazylem i wlaczyl sie ze standartowymi ustawieniami ) ale tym razem nie skutkuje. Czy wie moze ktos co moge zrobic jeszcze? Niestety nie mam ramu lepszego niz 400 ani innej firmy 400 /: ZAZNACZAM RAZ JESZCZE, ZE NIE WLACZA SIE MONITOR, KOMPUTER CHODZI... (NIC NIE PISZCZY). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nessay Opublikowano 23 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2004 zworka na 5 minut. jak sie odpali to sproboj zrobic update biosu na jakis od tictaca. jesli nie to mobo padla albo proc - prawdo podobnie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 24 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2004 odpal kompa trzymajac "instert" przy bootowaniu moze pomoze jesli clear cmos nie pomaga :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirri Opublikowano 24 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2004 Tych geili raczej nie ma po co krecic, one sa raczej przystosowane do pracy na 400 ... przy fsb 201 ustawiaja sie juz timinig 9-4-4-3 ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...