Skocz do zawartości
fuxmen

poszukiwani liczacy z warszawy :D

Rekomendowane odpowiedzi

otrzymalem takiego maila :

"nazywam się eliza snowacka i zbieram materiały do artykułu o uczestnikach programu

SETI@HOME, o ich stlu zycia, zainteresowania itd. niestety w zaden sposob nie moge znalezc adresow internetowych ani maili poprzez oficjalna strone. dlatego zwracam sie do pana z prosba, poniewaz na pewno ma pan kontakt z niektorymi uczestnikami programu i sam pan jest jego uczestnikiem. poszukuję osob z warszawy, najlepiej juz po studiach, pracujacych (poniewaz tekst o SETI mialby sie ukazac w Pulsie Biznesu ). bylabym bardzo wdzieczna gdyby pomogl mi pan w odszukaniu takich osób lub gdyby podal im pan moj adres internetowy z prosba o kontakt.

prosiłabym o szybki kontakt, ponieważ nie mam wiele czasu na zbieranie materiałow

z gory dziekuję

eliza snowacka"

podam ten adres tej pani niech sie z wami tutaj dogada oczywiscie z tymi z warszawy :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

czesc to ja - eliza, ktora poszukuje uczestników SETI@HOME. przepraszam wszystkich,ze dopiero po takim czasie :oops: , ale bez stalego dostepu do internetu tak to niestety wyglada.tak jak juz pisalam zalezy mi przede wszystkim na kims, kto juz jest po studiach. chcialabym was prosic o pomoc. macie na pewno sporo znajomych, ktorzy tez uczestnicza w Seti. moze jesli podacie moja prosbe dalej ktos taki sie znajdzie. jesli tak to niech da znac elizanef@poczta.onet.pl.licze zwlaszcza na osoby z warszawy, poniewaz do tekstu beda takze zdjecia i osoby te odwiedzilby pewnie fotograf. w kazdym razie dziekuje za kazda pomoc

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

po prostu najchetniej odzywaja sie osoby, ktore studiuja. za co tak naprawde jestem im bardzo wdzieczna. ale zeby po prostu dac szerszy obraz calosci potrzebuje tez kogos kto moze jest gospodynia domowa, kierowca itd. ale w wolnej chwili ma super pasje. ale wyszukac takie osoby w internecie jest szalenie trudno.

pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...