fuxmen Opublikowano 23 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2004 otrzymalem takiego maila : "nazywam się eliza snowacka i zbieram materiały do artykułu o uczestnikach programu SETI@HOME, o ich stlu zycia, zainteresowania itd. niestety w zaden sposob nie moge znalezc adresow internetowych ani maili poprzez oficjalna strone. dlatego zwracam sie do pana z prosba, poniewaz na pewno ma pan kontakt z niektorymi uczestnikami programu i sam pan jest jego uczestnikiem. poszukuję osob z warszawy, najlepiej juz po studiach, pracujacych (poniewaz tekst o SETI mialby sie ukazac w Pulsie Biznesu ). bylabym bardzo wdzieczna gdyby pomogl mi pan w odszukaniu takich osób lub gdyby podal im pan moj adres internetowy z prosba o kontakt. prosiłabym o szybki kontakt, ponieważ nie mam wiele czasu na zbieranie materiałow z gory dziekuję eliza snowacka" podam ten adres tej pani niech sie z wami tutaj dogada oczywiscie z tymi z warszawy :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makakus Opublikowano 23 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2004 no, niestety się niezałapuje, a blisko mi :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 23 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2004 myslę ze ta pani niedlugo sie tu zglosi dalem jej adres na maila i zobaczymy, mysle ze sie umie zarejestrować :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 24 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2004 zeby przegladac nie musi sie rejestrowac :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sirzenek Opublikowano 24 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2004 hehe. mi tam do postudiow jeszcze daleko, ale do biznesu blizej ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 25 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2004 coj jej tu nie widać ani na maila mi nie odpoweidzila nie wiem co jest Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eliza Opublikowano 25 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2004 czesc to ja - eliza, ktora poszukuje uczestników SETI@HOME. przepraszam wszystkich,ze dopiero po takim czasie :oops: , ale bez stalego dostepu do internetu tak to niestety wyglada.tak jak juz pisalam zalezy mi przede wszystkim na kims, kto juz jest po studiach. chcialabym was prosic o pomoc. macie na pewno sporo znajomych, ktorzy tez uczestnicza w Seti. moze jesli podacie moja prosbe dalej ktos taki sie znajdzie. jesli tak to niech da znac elizanef@poczta.onet.pl.licze zwlaszcza na osoby z warszawy, poniewaz do tekstu beda takze zdjecia i osoby te odwiedzilby pewnie fotograf. w kazdym razie dziekuje za kazda pomoc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ATLON Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2004 a co maja do tege studiia?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eliza Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2004 po prostu najchetniej odzywaja sie osoby, ktore studiuja. za co tak naprawde jestem im bardzo wdzieczna. ale zeby po prostu dac szerszy obraz calosci potrzebuje tez kogos kto moze jest gospodynia domowa, kierowca itd. ale w wolnej chwili ma super pasje. ale wyszukac takie osoby w internecie jest szalenie trudno. pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tarpaN Opublikowano 11 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2004 bedzie ten art. o SETI :?: jesli tak to kiedy :?: a moze juz byl :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...