Bl4ck Opublikowano 23 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2004 Mam windowsa xp,kiedy daje wylacz to mi sie resetuje komp,nie zawsze tylko czasami i nie wiem co jest,probowalem sie bawic ale nie wiem czy to wina windy, po formacie to samo,wyciagalem kabelki z mobo od zasilana wkladalem od nowa dalej to samo ! a xp2000+,gigabyte ga-7vax,512 ddr,seagate V 60 gb,radeon 9200 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 23 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2004 Tutaj opisałem chyba 2 rozwiązania. Topic jest na tej samej stronie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bl4ck Opublikowano 23 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2004 sorowka za to ale nie popatrzylem ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bl4ck Opublikowano 23 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2004 Przeglądarka główna odebrała anons serwera z komputera MACGYVER. Komputer ten zachowuje się tak, jakby był przeglądarką główną dla domeny w transporcie NetBT_Tcpip_{24905ED3-60DA-4630-. Przeglądarka główna właśnie jest zatrzymywana albo wymuszany jest wybór. Aby znaleźć więcej informacji, zobacz http://go.microsoft.com/fwlink/events.asp w Centrum pomocy i obsługi technicznej. takie cos mi pisze przy bledzie a plik za to pdpowiedzilany jest w system 32 nazywa sie netevent.dll nie wiem co dalej :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...