Gość Kyniek Opublikowano 24 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2004 Bardzo ładny :D śliczny :D :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas20 Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2004 1. WW zmniejsza napiecie powierzchniowe wody i przez to ma poprawiac wydajnosc. Przy warunkach WC nie daje on nic (a przynajmniej rezultaty nie sa mierzalne). 2. Potwornie smierdzi. 3. Jak mieszalem to w baniaczku z GREEN UV to faktycznie zrobilo sie jakies pomaranczowe, ale jak juz bylo w WC to wrocilo do normy (dlatego, bo rurki sa cienkie i tam juz tego pomaranczowego tak nie widac). 4. Czy zapobiega korozji nie wiem, bo zawsze uzywalem dodatkowego inhibitora. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2004 ad2. Racja ;) ad3. WW sam w sobie jest rozowy i na taki kolor wlasnie barwi wode. Zawsze i trwale Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kyniek Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2004 ad. 4 Jakiego inhibitora?? Chciałbym mieć coś by nie barwiło mi wody bo myślę że w przyszłości będę używał UV Dye.... P.S. Czy inhibitor jest konieczny?? Uzywam tylko pastylek odglaniających... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krojczy Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2004 spojrz tu http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=69652 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kyniek Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Powturzę twoje słowa.... "hmm, i czego teraz bede musial uzywac to juz nie wiem :? :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...