Grzesiek_KB Opublikowano 27 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2004 Podkrecic, moze sie da, ale czy odczuje roznice ? :) Okienka bede mi sie plynniej wyswietlac ? :lol: 3dFx`a V1 bedzie trzeba dorwac, jak sie spali i tak szkoda nie bedzie :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VeNi Opublikowano 1 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2004 Witam... Mam do was pytanko... A mianowicie kupiłem sobiwe wczoraj drugiego kompa... Procek to K6-2 266mhz, 64 sdr pc-133 w dwóch pamięciach, grafa Voodo 3 2000 16mb, Dysk 2gb i dołożyłem stary 5 gb... Wszystko to chodzi na płycie A-TREND ATC 5030 ze zworkami (tzn. takimi przełącznikami)... I jak można to podkręcic?? Wiem ze trzeba po przestawiac te przełączniki na płycie ale nie wiem jak... W biosie można zmienić tylko napięcie rdzenia (od 2.1v do 3.4v)... Pomóżcie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DziuraWy71 Opublikowano 3 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2004 mam p166, ale plyta cos nie pozwala na zmiane magistrali.... jak ustawiam swithcem 200, to sie nie chce obudzic... mam jeszcze drugi komp, z p200 (na dimmy plyta....) i z nia cos sprobuje pokrecic 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
victor89 Opublikowano 10 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2004 Jestem tu nowy ale mam coś ciekawego.... Mam taki kompik jak w pobpisie. Biega mi na nim win 2000 całkiem płynnie :D. Proca odkręciłem co prawda o te 25 Mhz ale zawsze to coś :D Mam takie małe pytanko do was: Wiecie może na ile mhz mogą pójść simmy? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...