Skocz do zawartości
masin

ATI oskarża nVidię o oszukiwanie (nowa burza na forum?)

Rekomendowane odpowiedzi

nVIDIA sie powoli konczy...

Wczesniejsza seria byla totalna porazka, natomiast obecna nie wydaje sie byc lepsza. Bardzo sie zrazilem do tej firmy. Szkoda mi tylko Quadro :(

Jak widac taka jest kolej rzeczy najpierw nv zjadla 3dfx teraz ati wchlonie nv.

mądrze gada...plac mu :> ...

dodam że takak kolej rzeczy moze tez nie ominac Ati !!

mnie tylk zastanawia... czy ludzie w NV są takimi idiotami zeby zrobić taki durny wałek ????

jest jakas odpowiedz od NV ???

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nvidia nawet jak sie skupi tylko na chipsetach do plyt glownych to tez bedzie dobrze [ten jej nforce2 w moim asusie to poprostu magia] mysle ze nvidia niepowiedizala jeszcze ostatniego slowa na rynku kart graficznych dla domowego usera ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ten wątek przypomina mi odwieczną walkę AMD czy INTEL - a prawda jest zawsze po środku. Po co to komu?

To że nVidia zrobiła krok do przodu - to dobrze, ale dział marketingu chyba z pięć kroków. Walka o klienta ma być uczciwa, a nie poparta matactwami, ciekawe czy kupujący najnowsze cacko nVidii będzie mógł je zwrócić do sklepu, ze względu na niezgodność towaru z opisem :)

W końcu przysługuje nam takie prawo.

Piszę to słowami sfrustrowanego człowieka, który za ciężko zarobione pieniądze, które wydaje dodatkowo musi uważać aby nie kupić czegoś nowszego, ale mniej wydajnego od tego co ma.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nvidia nawet jak sie skupi tylko na chipsetach do plyt glownych to tez bedzie dobrze [ten jej nforce2 w moim asusie to poprostu magia] mysle ze nvidia niepowiedizala jeszcze ostatniego slowa na rynku kart graficznych dla domowego usera ;)

Dla mnie to nVidia moze juz ostatniego slowa nie powiedziec. Mysle ze za dlugo uwazala ze ATI im nie zagrarza. W rzeczywistosci obudzili sie chyba troche za pozno. Oczywiscie nVidia bedzie nas zaskakiwac jeszcze znakomitymi technologiami, ale to ATI bedzie je wdrazac w zycie i korzystac z nich.

Do tego trzeba byc naprawde idiota wysokich lotow zeby po walku z driverami, robic nastepny...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ech a moim zdaniem nvidia oszukuje pewnie jest tak jak ze sterami i 3dmarkem tez zawyzalo oni sciemniaja ale co skumali sie z ms a kto wygra nvidia wygra bo ma kase a ati bedzie bedzie owszem ale rynek w wiekszosci bedzie nvidii

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ech a moim zdaniem nvidia oszukuje pewnie jest tak jak ze sterami i 3dmarkem tez zawyzalo oni sciemniaja ale co skumali sie z ms a kto wygra nvidia wygra bo ma kase a ati bedzie bedzie owszem ale rynek w wiekszosci bedzie nvidii

Właśnie nie to nVidia zawsze miała więcej FPS w Q3A a mniej w 3Dmark'u od ATI

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Troche bzdury gadasz ale to sie wytnie...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

idź kup nowego radeona. oo, nie udało sie ?? to saięnie liczy taka karta. GF 6800 już można kupić.

A mozesz powiedzieć gdzie kupic bo jakos jeszcze nie widziałem.

Kupuj :lol: :arrow: http://www.jscustompcs.com/products.php?pa...%20Cards:NVIDIA

Wersja non-Ultra ale zawsze cos :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

idź kup nowego radeona. oo, nie udało sie ?? to saięnie liczy taka karta. GF 6800 już można kupić.

A mozesz powiedzieć gdzie kupic bo jakos jeszcze nie widziałem.

Kupuj :lol: :arrow: http://www.jscustompcs.com/products.php?pa...%20Cards:NVIDIA

Wersja non-Ultra ale zawsze cos :wink:

Qurde a ja chciałem Ultre :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak ati wchlonie Nvidie to bedie monopol to juz przerabialismy pare lat temu z wlasie nvidia wszyscy byli zle ze zostanie monopolista i oczywiscie spiskowali ale pojawilo sie ati z swoimi kartami i jest dobrze teraz nvidia goni z kartami a ati wlasnie szuka na sterownikach glupot ze cos tam jest zrobione i dziala lepiej widzialem rozne screnny z gier z niby oszustwami nvidi ale wiecie nie widzialem tego naprawde w tych grach 3d marki te testy sa bezsensu poniewaz sa optyalizowane pod obie karty raczej na pewno a ati tesz nie jest takie swiete i jej karty nie sa cudami pracowalem i widzilem obie karty i roznych producentow i nvidia mi lepiej podchodzi ale to moje zdanie a czy jest szybsza o pol klatki czy o 20 to juz nie wazne poprostu lepiej mi podchodzi obraz moze i nei ma roznicy ale czeba sie przyjzec a co do shaderow 3.0 to bardzo dobrze ze sa jak maja nieograniczony cykl progamistyczny i sa szybsze to chya logiczne ze nei sa 2.0 prawda to ja nie widze tu zadnego sensu si eklocic a ze nei ma w nich czegos tam nowego to co wazne zeby szybciej dzialaly a pozatym to co mozna wymyslic nowego co jest uzywane w grach przeciez to tek kawalek czasu zeby pisac pod to prawda

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Myszaqu święta racja. Tego nie da się czytać bez interpunkcji.

Jedno jest pewno to zaczyna byc śmieszne. Takie duskusje są podobne do AMD vs Intel.

Jednak w supermarkietach coraz więcej jest pc z radkiem 9200.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...