B4rt3z Opublikowano 18 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2002 Sorki z gory jesli kogos zdenerwuje ze taki post zapodaje ale jestem za@#$@!cie szczesliwy Oddalem do gwarancji spalonego 1800+. Przyjeli mi warunkowo (tzn ze 3 miechy moglem czekac i mogl wrocic ten sam). Nawet nie wiem jak sie zjaral (chyba go ukruszylem przy zmianie wentyla na Volcano ale nie bylo widac zadnego mechanicznego uszkodzenia, poprostu po zamontowaniu wentyla dymek poszedl) Po miesiacu dzwonie i mowia mi ze wymienili na nowy. Mam teraz na stanie 2 takie procki, bo miesiac bez kompa to bym nie przezyl :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brevis Opublikowano 18 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2002 Sorki z gory jesli kogos zdenerwuje ze taki post zapodaje ale jestem za@#$@!cie szczesliwy Oddalem do gwarancji spalonego 1800+. Przyjeli mi warunkowo (tzn ze 3 miechy moglem czekac i mogl wrocic ten sam). Nawet nie wiem jak sie zjaral (chyba go ukruszylem przy zmianie wentyla na Volcano ale nie bylo widac zadnego mechanicznego uszkodzenia, poprostu po zamontowaniu wentyla dymek poszedl) Po miesiacu dzwonie i mowia mi ze wymienili na nowy. Mam teraz na stanie 2 takie procki, bo miesiac bez kompa to bym nie przezyl :D Gratulacje,to Ci sie udalo oszukac krwiopijców!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas666 Opublikowano 18 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2002 Sorki z gory jesli kogos zdenerwuje ze taki post zapodaje ale jestem za@#$@!cie szczesliwy Oddalem do gwarancji spalonego 1800+. Przyjeli mi warunkowo (tzn ze 3 miechy moglem czekac i mogl wrocic ten sam). Nawet nie wiem jak sie zjaral (chyba go ukruszylem przy zmianie wentyla na Volcano ale nie bylo widac zadnego mechanicznego uszkodzenia, poprostu po zamontowaniu wentyla dymek poszedl) Po miesiacu dzwonie i mowia mi ze wymienili na nowy. Mam teraz na stanie 2 takie procki, bo miesiac bez kompa to bym nie przezyl :D a moze kcesz jeden sprzedac ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B4rt3z Opublikowano 18 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2002 chce sprzedac ale raczej komus z Wrocka ( niechce wysylac tak cennej rzeczy poczta) no i najpierw musze kupic cooper shima bo ten nowy to AGOIA (i chce go sobie zostawic )a stary nie wiem ale jest na pomaranczowej plytce Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jotmar Opublikowano 18 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2002 a za ile chcesz go sprzedać ?? jaka seria ?? jestem z Wrocka ( to widać i słychać i .......) :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Holman Opublikowano 19 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2002 Sorki z gory jesli kogos zdenerwuje ze taki post zapodaje ale jestem za@#$@!cie szczesliwy Oddalem do gwarancji spalonego 1800+. Przyjeli mi warunkowo (tzn ze 3 miechy moglem czekac i mogl wrocic ten sam). Nawet nie wiem jak sie zjaral (chyba go ukruszylem przy zmianie wentyla na Volcano ale nie bylo widac zadnego mechanicznego uszkodzenia, poprostu po zamontowaniu wentyla dymek poszedl) Po miesiacu dzwonie i mowia mi ze wymienili na nowy. Mam teraz na stanie 2 takie procki, bo miesiac bez kompa to bym nie przezyl :D hehehe mialem dokladnie taka sama akcje :),athlon tb poszedl z dymem, warukowy serwis, po tygodniu mialem xp, a po miesiacu dzwonia ze jest nowy tb, no to poprosilem o zwrot kasy :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Khorne Opublikowano 19 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2002 Cosik mi sie widzi, że mamy wspólnego znajomego, bo słyszałem od niego chyba o Tobie :) D.H. z MIS Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 19 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2002 Sorki z gory jesli kogos zdenerwuje ze taki post zapodaje ale jestem za@#$@!cie szczesliwy Oddalem do gwarancji spalonego 1800+. Przyjeli mi warunkowo (tzn ze 3 miechy moglem czekac i mogl wrocic ten sam). Nawet nie wiem jak sie zjaral (chyba go ukruszylem przy zmianie wentyla na Volcano ale nie bylo widac zadnego mechanicznego uszkodzenia, poprostu po zamontowaniu wentyla dymek poszedl) Po miesiacu dzwonie i mowia mi ze wymienili na nowy. Mam teraz na stanie 2 takie procki, bo miesiac bez kompa to bym nie przezyl :D Tego drugiego tez zjarasz :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 19 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2002 Sorki z gory jesli kogos zdenerwuje ze taki post zapodaje ale jestem za@#$@!cie szczesliwy Oddalem do gwarancji spalonego 1800+. Przyjeli mi warunkowo (tzn ze 3 miechy moglem czekac i mogl wrocic ten sam). Nawet nie wiem jak sie zjaral (chyba go ukruszylem przy zmianie wentyla na Volcano ale nie bylo widac zadnego mechanicznego uszkodzenia, poprostu po zamontowaniu wentyla dymek poszedl) Po miesiacu dzwonie i mowia mi ze wymienili na nowy. Mam teraz na stanie 2 takie procki, bo miesiac bez kompa to bym nie przezyl :D Gratulacje,to Ci sie udalo oszukac krwiopijców!!!! O czym ty piszesz ? Kto jest krwiopijca ?? 8O Masz niezle zwalona etyke facet :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B4rt3z Opublikowano 19 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2002 Ten nowy to AGOIA i chce sobie zostawic A ten co uzywam pojdzie na sprzedaz, nie wiem jaki model ale ten na pomaranczowej plytce Najpierw musze nabyc Coppershima i zmienic procki dopiero bede sprzedawal gdzies za okolo 400 (oczywisicie na gwarancji) chociaz chyba spuszcze bo cos ceny znowu w dol poszly Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
un_ix Opublikowano 20 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2002 :arrow: fajnie, ze udalo Ci sie z tym servisem 8) a co do procka, to sprawdz szybko jaka to seria i melduj na forum... moze bede chentny, albo znajde takiego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...