agr Opublikowano 23 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2004 Witam, może mi ktoś napisać - Jakie są sposoby przesyłania plików po sieci, oprócz gg ? Zależy mi na szybkości bo chce filmy wymieniać. Dzięki z góry. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 23 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2004 HTTP, FTP, SCP,... Możliwości jest wiele. A czy te filmy są legalne? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walker3d Opublikowano 23 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2004 [...]A czy te filmy są legalne?Na pewno to są filmy domowej produkcji p2p np. DC++ :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agr Opublikowano 24 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2004 A czy te filmy są legalne? Tak, nasze własne amatorskie nagrywki :wink: Co do pytania to chodziło mi raczej o programy.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2004 Wpisz w Goglach "FTP server windows" a napewno coś znajdziesz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walker3d Opublikowano 24 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2004 Albo przeczytaj sobie ten topic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...