Nive11en Opublikowano 23 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2004 Nie wiem jak wy - ale mi sie to bardzo podoba: http://mcs.pc.pl/news.php?id=164 Jak kiedys wygram na loterii :twisted: to napewno kupie sobie nVentiv. Ciekawy jakie zestawy beda sprzedawane i po jakich cenach. Czekam! Co o tym myslicie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 23 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2004 sprzedam kompa to akurat będzie na prometeie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spider2000 Opublikowano 23 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2004 Może mi ktos powiedzieć co to jest? chłodzenie jakimś gazem? :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 23 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2004 Może mi ktos powiedzieć co to jest? chłodzenie jakimś gazem? :).freon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nive11en Opublikowano 23 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2004 Tak ale wlasciwie to nic o tym nie trzeba wiedziec. Wystarczy ze masz kaske, kupisz, podlaczysz wszystko wedlug instrukcji, i masz minus kilkadziesiat stopni na procu - a proce w takich zimnych warunkach sie swietnie kreca! Po angielsku to sie nazywa Phase Change. Czyli zmiana fazy, z tego co sie orientuje to ten freon zmienia swoja faze, z plynnej na powietrzna czy jakos tak :roll: - ale to specjalisci wiedza z watku o chlodzeniu freonem. I tu lezy problem... pieniadze... ojj. :o Ale wiem ze taki nVentiv Mach II napewno tanszy jest od AMD Athlon FX51 :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 23 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2004 http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=627...=asc&&start=420 tu macie przyklad proca wykreconego na prometei :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RuDi Opublikowano 24 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2004 Miałem pare tygodni temu natchnienie i kase na Mach 2 ST, ale mi przeszlo :) Ciekawe ile bedzie za najtansza Promie, jak ponizej 3000 to moze byc interesujaco. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaVeN155 Opublikowano 24 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2004 Nie oplaca sie kupowac najtanszej prometei, w sumie to zadnej sie nie oplaca kupowac, bo za mniejsza cene mozna zlozyc cos o duzo lepszych osiagach i bez przeklaman na czujniku (tak gdyby ktos jeszcze nie wiedzial czujnik prometei oszukuje temp o jakies dobre 15C!) Co do wydajnosci to bez modowania raczej ciezko jej bedzie utrzymac dobra temp przy duzym obciazeniu. Ogolnie to stwierdzam ze prommy ma zalety takie jak rozmiar, energooszczednosc w porownaniu do mocniejszych systemow, wyglad i elektronika. Za niedlugo bede modowal jedna prometeie mach II wiec napisze cos o wydajnosci przed i po modem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nive11en Opublikowano 24 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2004 Za niedlugo bede modowal jedna prometeie mach II wiec napisze cos o wydajnosci przed i po modem :)Swietnie, nie zapomnij zeby dac zdjecia :D Mi sie wlasnie to podoba w Prometei ze nie musze nic sam skladac. Troche bym sie bal sam skladac FC. Pozatym wyglad ma swietny, a dla mnie to tez jest bardzo wazne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaVeN155 Opublikowano 24 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2004 Jak juz ja dostane to zamieszcze zdjecia i opis moda na forum w dziale projekty, wiec jak ktos chce ogladac poczynania moje i innych w dziedzinie fc to moze tam zajrzec. Narazie sa tam tylko poczatki fc Lancera i popometeia, a za niedlugo bedzie projekt klimy gingera, fc jelenia i moze diody. a tak na koniec tego ot to ciekawi mnie ile osob kupi ta prometeie w msc :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 24 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2004 Zabawne, kiedys typki z nVentiv na XS gadali ze mna o tym czy oplaca sie wprowadzic prommy do polski :mrgreen: moze kupie sobie prommy jak bedzie po maturach, pomoduje i sprzedam, bedzie troche zabawy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio_ Opublikowano 24 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2004 Jak juz ja dostane to zamieszcze zdjecia i opis moda na forum w dziale projekty, wiec jak ktos chce ogladac poczynania moje i innych w dziedzinie fc to moze tam zajrzec. Narazie sa tam tylko poczatki fc Lancera i popometeia, a za niedlugo bedzie projekt klimy gingera, fc jelenia i moze diody. a tak na koniec tego ot to ciekawi mnie ile osob kupi ta prometeie w msc :) tzn jutro? za 2 dni? za tydzien?? ;) bo juz sie doczekac nie moge (moze jakies pomysly ciekawe podlapie :idea: ) ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaVeN155 Opublikowano 24 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2004 A to juz nie ode mnie zalezy tylko od Marenfreaka z xs bo wlasnie jemu mam ja zmodowac, ale mysle ze gdzies na poczatku maja moze pozniej, ale to czyste spekulacje bo poprostu tego nie wiem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EDDY Opublikowano 24 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2004 a tak na koniec tego ot to ciekawi mnie ile osob kupi ta prometeie w msc :) MCS!!! =/ Kilkanascie/dziesiat osob na pewno sie skusi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio_ Opublikowano 24 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2004 A to juz nie ode mnie zalezy tylko od Marenfreaka z xs bo wlasnie jemu mam ja zmodowac, ale mysle ze gdzies na poczatku maja moze pozniej, ale to czyste spekulacje bo poprostu tego nie wiem :)aha. ok. a projekty?? :roll: :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaVeN155 Opublikowano 24 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2004 sorry EDDY, zylem rok w bledzie :? radzio_ jak na razie tylko wymiana gazu wiec nie potrzeba imo wielkich projektow :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio_ Opublikowano 24 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2004 sorry EDDY, zylem rok w bledzie :? radzio_ jak na razie tylko wymiana gazu wiec nie potrzeba imo wielkich projektow :P ...a za niedlugo bedzie projekt klimy gingera, fc jelenia i moze diody. o te projekty mi chodzi :roll: ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaVeN155 Opublikowano 24 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2004 ginger jak dostanie skraplacze (juz wyslalem), jelen juz jakis czas temu mial dac ale narazie nie slychac nic a dioda czeka na kompresor ktorego w polsce niestety jeszcze nie ma, podobno pierwszy taki w polsce ale ... jaki to nie wiem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...