snaj* Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2004 No nic dzisiaj przelala sie miarka. 1. Komp nie wiedzac czemu sie resetnal. 2. Po tym resecie juz nie wykryl zadnego dysku 8O 3. Zmiany hutil-em nic nie daja fast czy nie fast dalej ta sama bieda. Komp zaczal mi swirowac od momentu wrzucenia tego Samsunga, po restartach losowo mi wynajduje dyski lub cdromy, czasami w biosie mozna je wykryc, innym razem w ogole nie istnieja 8O Zna ktos mozliwa przyczyne takich historii ?! Jesli nie to najprawdopodobniej jutro oddaje ten szit i zabieram kase :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr Szpadel Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Jakiegoś wadliwego Samsunga masz! Powinien być niesłyszalny! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snaj* Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Juz nie mam :twisted: Zgodnie z prawem oddalem. Okazalo sie ze te dziwne przypadki z niewykrywaniem dyskow to sprawka Baracudy :evil: Otoz ten dysk ma to do siebie ze lubi sie rzadzic i czasami po prostu nie da sie go polaczyc z innym dyskiem, bo wyprawia wlasnie takie cyrki :x Zamowilem na jutro ponownie Barake 120 8-ke. No coz potwierdzilo sie ze mam cholernego pecha jesli chodzi o dyski :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twix Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Mam dysk 160 Gb SATA.O głosnosci nic nie powiem bo mam głosniejsze elementy w kompie, a wydajnościowo mam podobnie do forest kila zbila. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2004 wiedziałem że samcio nie jest winny, te dyski sąpo prostu bezawaryjne i jeszcze nie było ani jednego padniętego :!: słownie zero :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...