Skocz do zawartości
_yzerman_

Szukam info o urządzeniach energooszczędnych !!!

Rekomendowane odpowiedzi

Mam dość nietypową prośbę, wcale niezwiązaną z tym forum, ale potrzebuję pomocy bo sam nie mogę znaleźć. Szukam informacji do porównania urządzeń elektrycznych ----zwykłych---- i ----energooszczędnych---- Jeśli ktoś mi może pomóc to proszę linki, bo z google sobie już nie radzę. Musi tam być informacja przynajmniej o mocy danego urządzenia i zużyciu prądu . np. żarówka zwykła i żarówka energooszczędna lub pralka zwykła i pralka energooszczędna. Mogą to być różne typy ale chodzi o to żeby były to te same urządzenia. No i oczywiście fotki by też styknęły. Jeszcze jedno, nie będę mógł odpowiadać na wasze posty ,bo nie mam dostępu do neta, ale będę śledził stan tego tematu. Mam nadzieję że wszystko wyjaśniłem ,więc z góry THX.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dziwny temat , dziwne miejsce zamieszczenia .. hmm na moje oko praca domowa ... no co za leser :P

Ej, nie leser!! Co do miejsca zamiesczenia tematu to nie wiedziałem gdzie to napisać.. jak coś to niech moderator to przeniesie ;) I jeszcze jedno ,to nie będzie praca dyplomowa tylko prezentacja multimedialna, a chodzi mi o MATERIAŁY a nie jakieś gotowce. MATERIAŁY panowie. Więc adam_M nie pomogłeś mi zabardzo :( ,czekam dalej.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

i zmien temat posta bo kija z niego wynika :)

kij to wynika z twojej wypowiedzi SKRYTOBOJCO. Chyba napisałem ,że proszę o konkretne wypowiedzi a ty mi tu.... A co do tematu to po liczbie wyświetleń widać ,że wielu ludzi tu zagląda ,a o to mi właśnie chodzi :P Może ktoś da mi wreszcie jakieś linki czy cuś :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

i zmien temat posta bo kija z niego wynika :)

kij to wynika z twojej wypowiedzi SKRYTOBOJCO. Chyba napisałem ,że proszę o konkretne wypowiedzi a ty mi tu.... A co do tematu to po liczbie wyświetleń widać ,że wielu ludzi tu zagląda ,a o to mi właśnie chodzi :P Może ktoś da mi wreszcie jakieś linki czy cuś :P

5. Wątki tytułować konkretnie, w sposób mówiący w skrócie o tym, czego dotyczą - czyli nie: "Pomocy!", "Co się dzieje?", "Pilne!" etc. Pamiętaj, że nadając topikowi konkretny tytuł, ułatwiasz innym korzystanie z forum i jednocześnie zwiększasz swoje szanse na uzyskanie odpowiedzi.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zebym wiedzial jak mu pomoc to bym mu pomogl, no moze znajdzie sie ktos kto by ofiarowal jakis konkretny link :? Chloptas potrzebuje pomocy !!!!!!! Niewiem za to te ostrzezenie :? pfffffffff :? Brak slow LOL jak nic :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi