Regan Opublikowano 24 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2004 Moj problem polega na tym, ze: kupilem niedawno uzywanego radeona 9100, najczesciej uzywana gra przezemnie jest counter-strike(1.5), chodzi o to, ze jak wlacze csa to jest wszystko ok odświezanie 85Hz, ale np. jak wyjde do windowsa (alt+tab) np. odpisac cos komus na gg. po powroci do csa mam 60Hz, wczesniej smiglem na GF 2mx 400 i nie bylo takiego problemu. A moze cos ze starami od monitora nei tak? ale watpie! grafa: hecules radeon 9100, monitor NEC 791sb Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daro200 Opublikowano 24 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2004 Nie wiem czy robiles formata przy przesiadce ale to może być rozwiązanie Twych problemów. Przy reinstalce UPGRADE wszystkich sterow! Przy instalce grafy zarzuć sobie sterki OMEGA http://www.omegacorner.com/index_ati.html i wszystko powinno być git! POZDRAWIAM :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Regan Opublikowano 24 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2004 hmmm, nie przeinstalowywalem jeszcze systemu, jade na catalystach 4.1 podobno sa niezle, ale troszke mnie draznie te wszstki stery ATI Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Druss Opublikowano 24 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2004 W opcjach catalyst masz wymuszanie odswierzania, tam mozesz ustawic dla danej rozdzielczosci odswierzanie. Jesli to nie pomoze to jest jeszcze odswierzanie w rage 3d tweak ktory tez sobie zainstaluj jesli tamto nie pomoze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bl4ck Opublikowano 24 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2004 Sciag sobie taki program reforce,tam ustawiasz ile chcesz i masz zawsze ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-Sid-The-Rat=> Opublikowano 24 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2004 jesli gra chodzi pod dx mozna tez wymusic odswiezanie poprzez dxdiag [start-uruchom] i wybranie opcji z menu zaawansowane - tam przypisujesz odswiezanie jakie sobie zyczysz stery niestety to kwestia bardzo indywidualna - warto [jesli ma sie odpowiedni soft - ostatnoi czesto dodaja do plyt glwonych] robic sobie obraz systemu przed instalka i eksperymentowac - u mnie najlepiej dzialaja cat 3.8 i 4.3 [obie w wersji omega] w opcjach sterownika - 'ekrany' masz mozliwosc wybrania odswiezania dla konkretnego monitra - przydaje sie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirri Opublikowano 24 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2004 A jaki windows ? Jeżeli XP to reforce musi działać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Regan Opublikowano 24 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2004 Dzieki za wszystko, tyra ten programik reforce, smiga mi juz wszystko lux, w przyszlym tygodnie przeinstaluje system i zainstaluje jakies 'dobre' stery, powinno byc jeszcze lepiej :D :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dem Opublikowano 24 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2004 Ja tak mialem ze swoim Radkiem 9700. Po wgraniu BIOSU od PRO podczas gry odswiezanie spadalo do 60Hz. Nie pomagalo zadne wymuszanie odswiezania w dxdiag, reforce, etc. Recepta okazalo sie odinstalowanie i zainstalowanie na nowo sterownikow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...