gib Opublikowano 24 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2004 Na poczatek prosze o nie pisanie postow w stylu "lepiej było kupic ATI"... Zacznijmy.Sprzet ktory posiadam to p4 2.0 ghz,gf fx 5900 xt(prolink),256 ram ddr (266mhz),płyta głowna VIA apollo (dalej nie pamietam),zasiłka FEEL 300 W (wiem ze lypna) Zapewne wiekszosc z Was zna gre Counter-Strike,moj prblem polega na tym ze w tej grze na takim sprzecie mam 30/40/50 standartowo czasem ~80 (synch pionowa open gl zawsze wylaczona w direct3d tez,Filtr Anizotropwy OFF,AA OFF,odswierzanie 100hz) >> tyle fps mialem a nawet wiecej na gf 2 64mb/bit... W 3dmarku03 mam 5266 I juz sam nie wiem.Reinstalowalem Cs'a,tetsowalem rozne sterowniki,robilem format... Prosze o pomoc.Z gory thx. a i jeszcze jedno chodzi mi o cs'a 1.6 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T9000 Opublikowano 24 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2004 lepiej bylo kupic ati:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yasiu22 Opublikowano 24 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2004 Nie zostaje mi nic tylko zgodzic sie z kolegą wyzej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gib Opublikowano 24 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2004 Jakies konkrtene odpowiedzi prosze ktora moga w czyms pomoc i wniesc do tematu prosze pisac ... A i jeszcze zapomnialem dodac czy to moze byc przez zasilacz??Moze on nie wyrabiac,gdzies tam przeczytalem ,ze jak zasilacz nie wyrabia to fx'y schadza na tryb oszczednosciowy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bl4ck Opublikowano 24 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2004 Jedyne co mi przychodzi do glowy to zobaczyc czy na innym kompie tez taka lipa,jak tak to karta do serwisu a jak nie to szukaj problemu w sprzecie u Siebie tak btw to jak dla mnie plyta jakas lipna i memorkow troche malo ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hajper Opublikowano 24 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2004 Hm...moze doinstaluj jakieś stery do plyty głównej ? Jakieś Via 4in1, mi kiedyś (jak mialem na Via) pomogło. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gib Opublikowano 24 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2004 Mam zainstalowane 4in1,ale nie najnowsze jakeis sprzed 1.5 roku :D zaraz poszukam nowszych,ale czy to napewno nie wina zasiłki?I czy moze to byc spowodowane za mala iloscia pamiątek? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kendzior Opublikowano 25 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2004 Na poczatek prosze o nie pisanie postow w stylu "lepiej było kupic ATI"... Zacznijmy.Sprzet ktory posiadam to p4 2.0 ghz,gf fx 5900 xt(prolink),256 ram ddr (266mhz),płyta głowna VIA apollo (dalej nie pamietam),zasiłka FEEL 300 W (wiem ze lypna) Zapewne wiekszosc z Was zna gre Counter-Strike,moj prblem polega na tym ze w tej grze na takim sprzecie mam 30/40/50 standartowo czasem ~80 (synch pionowa open gl zawsze wylaczona w direct3d tez,Filtr Anizotropwy OFF,AA OFF,odswierzanie 100hz) >> tyle fps mialem a nawet wiecej na gf 2 64mb/bit... W 3dmarku03 mam 5266 I juz sam nie wiem.Reinstalowalem Cs'a,tetsowalem rozne sterowniki,robilem format... Prosze o pomoc.Z gory thx. a i jeszcze jedno chodzi mi o cs'a 1.6 Wiesz ja mialem podobny problem z ut. Gdy kupilem 5900xt (wczesniej mialem chwilowo rive tnt2, bo ti4200 byl w serwisie), zainstalowalem i ut mi przycinal. Nic nie pomagalo, dopiero reczna modyfikacja plikow ini dala rade :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...